VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

10 MÅNADER

Igår blev hon 10 månader vår lilla solstråle. Det går inte en dag utan att jag nästan blir rörd till tårar av att hon är min, att jag får dela mina dagar med henne. Tacksam!!

 

 

Hon har nu fyra tänder, två uppe och två nere.

 

 

Hon är i princip alltid glad. Har aldrig någonsin stött på en gladare bebis! De gånger hon är gnällig är egentligen när hon blir mammig och/eller väldigt trött i stort sett. Om hon slår sig kan hon gråta en kort stund men det är verkligen bara en kort stund. Tuff som storebror, som sällan är ledsen av att han slår sig. Överlag väldigt lik storebror som bebis, men hon går inte vid 9 månader som han gjorde och hon är mammig. Hon har alltid ett leende nära och skiner upp allra mest när hon får syn på Elion. Kramas och pussas och är en väldigt mysig och lugn bebis.

 

Hon sover ungefär 19.30-7.30 i sin egen säng efter att hon får välling i soffan, somnar själv i sängen. Vissa morgnar lyfter vi över henne kring 06 för att sova en stund till. Hon sover en eller två stunder på dagen beroende på när hon vaknar på morgonen och hur trött hon är.

Hon ålar/kryper, sätter sig upp, hasar sig fram på rumpan ännu mer, lägger sig ner, ställer sig upp, står upp länge och är stadig så, men visar inga tecken på att vilja gå. Samtidigt som jag tänker att det hade varit skönt om hon kunde gå tills Lillebror kommer så är det mysigt att hon ”är bebis” så länge som möjligt.

 

SOM jag älskar vår lilla Idun. Obeskrivligt mycket minst sagt!

 


Kommentarer


 1. MIlla 13 januari, 2016 on 10:29 Svara

  Grattis sötaste lilla Idub

 2. Diana 13 januari, 2016 on 10:33 Svara

  Vilka härliga tider ni har med henne, som hon sover alltså. 😀 Mina barn hade också något sånt, 19:00-07:00 nästan hela sin uppväxt, har fortfarande mer eller mindre. 🙂

  Vad söt hon ser ut, så glad och vilka söta tänder, hi hi.

  Hoppas dagen blir en bra dag.

 3. Agneta 13 januari, 2016 on 11:19 Svara

  Hon är ljuvligt fin! Min sista, nu sju år, var oxå otroligt lättsam som bebis å är så än. Allt är å har varit enkelt m honom (min lilla bebis, har två stora oxå). Jag vet inte, ibland får jag ”dåligt samvete” för att han är å har varit så enkel å lättsam… Svårt förklara. Känns som att somliga ska tycka att man förskönar å ”varna” att det kommer. Jag kan uppriktigt säga att det ännu inte varit en enda jobbig dag m honom. Visst har jag varit trött osv, men är så galet tacksam över denna gosse som inte var självklar att jag skulle få:).
  Barn är verkligen ljuvliga, en stor gåva!

 4. Alexandra 13 januari, 2016 on 11:45 Svara

  Sådär är våran solstråle också! ❤ så tacksam över allt

 5. Emma 13 januari, 2016 on 12:35 Svara

  Hej!

  Tänker att du med mer mammarutin har lite koll ?.
  Jag har en tjej född i 2 oktober…. och börjar fundera på vad hon behöver ja för ytterkläder nu i vår. Främst i vagnen. I bilen är det fleece och en filt som gäller (så lite bylsigt det bara går)

  Tack för hjälpen på förhand ☺
  / Emma

  • Evelina 13 januari, 2016 on 16:45 Svara

   Tänker att man får välja kläder utifrån vad man har mer? Jag brukar ha åkpåse och då lite tunnare kläder, men skulle jag bara ha filtar och footsack skulle jag valt tjockare overall och övrigt. Nu går inte Idun så hon har raggstrumpor på fötterna i åkpåsen, halskrage (som ju täcker stor del av överkroppen), varm mössa och vantar och så någon fleecejacka eller vanlig jacka :). När det blir framåt våren kommer jag mest troligt ha ungefär samma klädsel, men då byta åkpåsen mot fleecefiltar.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna