VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRANSFUNDERINGAR

  


Trött mamma hej! Känner mig dessutom ännu tröttare utan mascara men jag låter ögonfransarna vila från det en del för tillfället. Dels för att jag tänkte testa att göra en ny ögonfransförlängning om ett par veckor igen men mest bara för att jag inte orkar haha. Something is gotta go ungefär. Men jag längtar efter en ny fransförlängning! Att se pigg och fräsch ut direkt på morgonen. Speciellt nu inför sista veckorna av graviditeten, inför förlossningen och första tiden med bebis. 


Till bröllopet gjorde jag volymfransar men nu funderar jag på singelfransar, tänker att det ser mer vardagligt ut?


Kommentarer


 1. Hanna Watson - gift i Kanada 12 januari, 2016 on 18:52 Svara

  Jag är väldigt sugen på att göra fransar. Har aldrig gjort de för jag tänker att det är som med naglar – att det är skitfint nån vecka eller två och sen börjar det se trist ut och så får man göra om hela tiden. Jag vet inte. kanske helt fel. men jag tror jag kanske provar inför sommarn?

  • Evelina 12 januari, 2016 on 19:02 Svara

   De jag gjorde var fina i 4-5 veckor iaf men det beror mkt på hur man sköter dom tror jag, samt hur de egna fransarna är i växtfas. Det är ju när de lossnar som de påsatta lossnar. Testa, verkligen urlyxig känsla 🙂

 2. Julia 12 januari, 2016 on 19:19 Svara

  Gör singelfransar med D böj. Ser naturligast ut men har ändå lite mer volym än vanliga singel ?

 3. Sofie 13 januari, 2016 on 21:33 Svara

  Jag jobbar med fransförlängning och gör enbart singelförlängningar.
  Vill man ha ett naturligt resultat tycker jag det är bäst. Det blir som en mascaraeffekt. Den vanligaste längden jag gör är 9.20 och 11.20, men allt beror på sin egna kvalitet på fransarna och längden. Använder också endast C-böj. Har provat att jobba med D-böj men den blir väldigt, väldigt böjd och kan lätt se ”gjort” ut.
  Ska bli spännande att se vad du väljer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna