VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÅGRA FLER FRÅGOR & SVAR

Tror du på det övernaturliga och skulle du våga sova över på t ex ett slotthotell som sägs vara hemsökt?

Nej det skulle jag aldrig våga haha! Vet egentligen inte vad jag tror, men eftersom jag inte skulle våga så tror jag nog ändå på det övernaturliga. Jag tror definitivt på att man kan känna på sig saker men det har väl mer med intuition och magkänsla att göra.



 

Har du några knäppa vanor, tvångstankar, ritualer ect som vi läsare inte vet om och isf vad?

Hmm oj! Det har jag säkert 😉 Jag har i alla fall en grej med att liksom tvätta handfatet samtidigt som när jag tvättar händerna. Så är jag på besök hos dig och du har ett renare handfat efteråt vet du varför ;). Jag måste alltid klicka minst två gånger på låsknappen till bilen när jag låser den. Även om jag vet att jag tryckt. Säkert inte bra att göra det så förlåt älskade M för det. Sen kan jag själv tycka att jag är riktigt jobbig för att jag gärna vill göra färdigt det jag påbörjat, utan att pausa. Kan vara mindre smidigt och bra med småbarn hemma om man säger så. Typ ett barn ropar eller behöver hjälp med något direkt men mamma bara måste hacka färdigt hela löken för att hela löken måste hackas på en gång. Eller vad det nu kan vara.



 

Blir du aldrig less på bloggen?

Haha nee… Den är liksom en del av mig och jag mår bra av att skriva ner det som händer. Känner att det fungerar lite som en dagbok, som terapi. Jag får lätta på hjärtat, berätta om stort som smått och ni är som mina vänner som jag pratar med genom kommentarer. Skulle kännas tomt utan bloggen och er i mitt liv! Sen är det nog viktigt att göra det för att det är roligt, blir det ett tvång blir det såklart inte bra alls och då är det klart man är less. Än så länge har jag lyckats ha kvar bloggen som en kul hobby även om den samtidigt är en del av min inkomst, kanske just för att jag ser den som just en hobby och inte vill tänka på den som ett jobb.

 

Om du får en kväll att göra vad du vill vad gör du då?

Även om jag inte alls är redo för det med Idun ännu, och snart börjar om på ruta ett när lillebror kommer, så längtar jag efter en natt utan barn som väcker mig på morgonen. Alltså typ en barnfri natt! Eller i alla fall dejtkvällar. Bara M och jag och en riktig dejtkväll med sovmorgon deluxe. Önskning två är barnvakt för en kväll med middag och bio eller bowling när jag är ogravid så jag kan dricka ett glas rödvin på stan med min älskade! Ja fler dejtkvällar önskar jag! För om jag får välja att göra vad jag vill göra en kväll så är M definitivt med i planerna, älskar att umgås med honom och får aldrig nog.

 

IMG_1706

En av två dejtkvällar efter att Idun kommit till världen

 

Elion verksr sällan sjuk, lite vabbande?

Tror han är sjuk ungefär som andra barn? Sen är vi ju två som delar på det i och med varannanveckalivet så kanske han tajmat in fler gånger när han är hos sin pappa haha? Nej men han är sällan riktigt sjuk, peppar peppar. När han hade spysjukan nu innan nyår var nog den gång han varit sjukast. De gånger han har spytt innan har han spytt en eller två gånger och sen blivit pigg. Nu var han helt utslagen och alldeles blek efter att spy en gång i timmen från morgon till kväll.

 

Hur reagerar du när du blir arg?

Blir tyst och inåtvänd oftast tror jag. Är dock medveten om det och jobbar med mig själv där, att prata om mina känslor istället för att stänga in det. M lär mig mycket om just det, han är väldigt mycket bättre än mig på att prata för att lösa olika saker. Vi kan bli döarga på varandra, men han är otroligt mycket bättre än mig på att prata om det efteråt. Och tur är väl det, ofta slutar det med att han får mig att skratta och så är allt bra igen.

 

 

Min fråga är om du ammade Idun? Om inte varför? Kram från mig som inte ammat min dotter alls och gärna vill höra anledningar från andra mammor och stötta allas beslut kring att amma och inte amma.

Jag har valt att inte kommentera alls angående amning helt enkelt för att jag tycker att det är sån fruktansvärd hets kring ämnet och att det är något som är helt upp till var och en. Det ska inte vara en sån himla grej! Det enda som spelar roll är ju att bebisen får mat med kärlek, sen om man helammar, delammar eller inte ammar alls är helt upp till var och en tycker jag. Vill man inte amma så ska man inte känna att man måste. Senast igår hörde jag på Nyhetsmorgon att rådet om att helamma till sex månader finns till framför allt på grund av att bebisarna i u-länder mår bäst av amning eftersom deras vatten inte är bra som vårat och därför skulle ersättning inte vara bra för dom. Hoppas att du inte har några negativa känslor angående ditt beslut om att inte amma! Jag har testat både amning och ersättning och kan efter mina erfarenheter i alla fall säga att jag är en person som inte tycker att amning är en sån där jättemysig grej som många andra tycker, och det ska vara okej att man känner olika i frågan. Precis som att alla vill ha sina förlossningar olika med bedövning och förlossningssätt tex, det kan ingen annan förutom personerna i fråga tycka nånting om.

 

Hur är din o F:s relation idag? Jag är nyfiken på hur ni löser livet som skilda, du och f? Har han ny familj? Bor han i närheten? Känns som ni har en väldigt sund och fin relation och gör allt för barnen.

Den är nog så bra den kan vara skulle jag tro. Vi är vänner och ställer upp för varandra och sätter alltid Elion först. När jag träffade M förändrades vår relation från att vara kompisar som umgicks någon gång i veckan tillsammans med Elion till att mer ha telefonkotakt när det gällde Elion, men jag tror att det första året med mjukstart var bra för oss alla tre. Han bor i stan men i andra änden. Har köpt bostadsrätt som är färdigbyggd i höst och har för närvarande inneboende i form av en lillebror som pluggar här i stan. Han tränar mycket, har mycket skägg och är lika go och glad som alltid!

 

Hur är relationen med de som fixade fruhippan? Blev de besvikna för att du inte ”uppskattade” (du förstår nog vad jag menar) deras planer? Jag är livrädd för att få en möhippa med massa pinsamma inslag, skulle bli såå besviken

Ja alltså det där blev ju verkligen hur fel som helst! Och jag vet att ni undrar men jag kommer självklart inte skriva namn eller hacka på någon för från min sida finns enbart en besvikelse och absolut ingen ilska. De flesta förstod ju hur jag menade och kände efter dagen som var allt annat än en dag för just mig, men vissa kunde tydligen inte alls ta min reaktion och de har jag ingen kontakt med i dagsläget. Jag förstår faktiskt inte alls hur man kan strunta i någons bröllopsfest för att bruden inte uppskattade sin fruhippa, eller ens skriva att man kom på den bara för att bruden ville det. Ska man komma ska man självklart göra det för att man vill vara med och dela sin väns stora dag. Och oavsett hur man tycker att jag förmedlade detta kanske man kan tänka sig in i situationen själv, och ta till sig mina ord om att jag verkligen inte ville vara otacksam och att jag förstår att det låg mycket energi bakom. Det gör jag verkligen! Som sagt så var vissa moment jättefina, men pga hur jag mådde just då, nygravid och känslig, så var det verkligen inget för mig att kläs ner utan att kläs ut på riktigt eller gå runt på köpcentret en söndagseftermiddag och försöka sälja kondomer till barnfamiljer. tex.. Det kändes verkligen inte som en dag för mig, eftersom jag faktiskt hade varit tydlig med att just sånt inte är något för mig, och jag önskar såhär i efterhand att det aldrig hade blivit av med tanke på hur det blev. Jag tycker inte att riktiga vänner reagerar på ett sånt här sätt och önskar bara att de som blev så jäkla arga bara kunde sagt oj, det var ju inte alls meningen (eller liknande) istället. Vilket de flesta också gjorde. Jag försöker alltid tänka mig in i den andras situation när jag känner att det blivit fel eller jag är osams med någon, och även om jag hade varit den som hade planerat en möhippa/fruhippa som blivit såhär ”fel” och jag hade blivit ledsen för att det blivit så, så hade jag ändå visat att jag hade brytt mig om jag hade gjort min vän ledsen. Inte blivit arg, struntat i hennes bröllopsfest eller slutat följa henne på instagram eller vad det nu är som mer blivit följden av att jag berättade att jag fått en sån stor klump i magen av dagen att jag grät när jag kom hem. Känner bara att det är ett så barnsligt beteende så jag orkar inte. Det är inte vänskap för mig.

 

 

Du är väldigt mycket för ”happy” och jag undrar lite vilken strategi du såhär på förhand tänker ha för att orka jobba som socionom med barn ärenden? Jag är själv socionom men jobbar med annat just för att jag tror att jag inte skulle orka rent mentalt..

Jag vill göra skillnad, för andra människor som behöver någon när hen är i en utsatt situation. Vill vara en länk till någon annans happy! Vet själv hur mycket det skulle ha betytt med en vuxen som hade krigat för mig, om de personerna jag själv hade kontakt med inom socialtjänsten hade lyssnat på mig. Sen vet man ju aldrig vad som väntar! Kanske jag jobbar med helt andra saker än vad jag tänker nu? Socionomyrket är ju så himla brett, och det är just därför jag valde det programmet. Tror jag är en alldeles för rastlös själ för att välja något som är mer ensidigt, ifall jag skulle ångra mig. Nu känns det som att vad jag än kommer jobba med så kommer jag alltid ha möjligheten att en dag byta bana helt om jag skulle känna för det.

 

Hur ställer du dig till skönhetsoperationer?

Tycker det är lika okej som att använda smink ungefär (hårt jämfört) men att det är mer permanent. Sen ska det alltid göras med stor eftertanke eftersom det oftast är permanent (mer eller mindre i alla fall) och absolut inte vara för någon annans skull än din egen. Jag tror att det är viktigt att man gör det när man vet att man inte kommer ångra det, utan det gör att du mår bättre i dig själv. På ett sunt sätt.

 

Vad är det pinsammaste som hänt dig? ?

Alltså jag är ju en sån som vill ha kontroll och sällan råkar ut för pinsamma saker eftersom jag är rätt försiktig av mig. Tyvärr får jag väl säga här haha. Hade varit kul att kunna bidra med massa roliga historier 😉 Men det skulle väl vara när jag blev för full för att se Takida eller när åkte skidor för första gången och ramlade direkt när jag klev av liften. Inte värre än så vad jag kan komma på just nu. Kan inte komma på något värre just nu men om någon jag känner läser och vet något mer får ni gärna dela med er 😉

 

Största ”turn on” och ”turn off” hos det motsatta könet?

Turn on är nog ändå snällhet, hur töntigt det än låter, och humor. Ett gott hjärta och känslan av att han aldrig skulle göra något för att såra mig. Rent utseendemässigt älskar jag skäggstubb, manliga händer och glittrande ögon. Alltså Ms ögon… Den vackraste blicken jag någonsin sett. Turn off är snålhet och egoism! Usch för det.

 

Hur hoppas du att ert vardagsliv ser ut om sisådär 13-14 år? Vet ju att du hade en otrygg uppväxt, så vad är viktigt för dig med ungdomar i huset?

Just att de känner sig trygga, och HEMMA. Att de kan komma till mig och M och prata om/fråga vad som helst. Att våra barn vill umgås med oss, resa med oss osv. Att vi alltid kommer vara en familj och ett team. I vått och torrt! Jag vågade ju aldrig ta hem kompisar, men hoppas att vårt hem blir ett hem där våra barn vill ta med sina vänner till.

 

Tappade du hår efter graviditeterna eller hur lyckades du motarbeta detta? Du har alltid så fint och tjockt hår!

Njae vet inte om jag gjorde det faktiskt. Inte som jag märkte. Men jag tappade jääättemycket hår under året jag och F delade på oss och jag har märkt att mitt hår mår dåligt när jag mår dåligt. Nu är det tillbaka i tjocklek efter den tuffa perioden så kan återkomma efter att lille A kommit till världen och jag vet om håret påverkats av två graviditeter direkt efter varandra.

 

Tips till vad man gör om spädbarn på 2 mån är torr i ansikte?

Använder inget förrutom babyolja i badet på bebishuden faktiskt så är nog fel person att fråga 😉 Fråga er BVC-sköterska!

 

Vad gör dig glad?

Att känna mig älskad. Att höra mina barn skratta. Att få kärleksbevis i form av ord eller små överraskningar. Att få pengar haha. Alltså man blir inte lyckligare av pengar i sig, men pengar underlättar ju helt klart för att göra saker man blir glad av. Sen tycker jag det är en skön känsla att tjäna ihop sina egna pengar, så det är mer att få lön jag tänker på. Har alltid gillat att jobba ihop pengar och tror det är därför jag nästan alltid har haft minst två jobb.

 

Vad gör dig ledsen?

Typ nyheterna. Så mycket hemskt som sker i världen… När barn och djur far illa. Att våldtäcktsmän och mördare får så låga straff!

 

Vad gör dig arg?

Ungefär det ovan. Och en mindre världsomfatande sak är när jag står i kö och personen bakom står för nära. Alltså jag avskyr verkligen det. Vill ha mitt space. Okej arg kanske är fel ord, men jag blir faktiskt lite irriterad haha.

 

Hur ser du på framtiden?

Jag ser ljust på framtiden. Älskar verkligen livet som det är nu och har allt jag någonsin kunnat önska och vill inget hellre än att dela mitt liv med M och barnen. Tillsammans med dom har jag allt och jag längtar efter att få tillbringa alla mina dagar med dom.

 

 IMG_0512

 

Sommardagen när jag precis fått veta att Lillebror flyttat in i magen. Vilken chock det var i några timmar! Men sen så självklart och känslan av att få vår familj komplett så tidigt är underbar.

 


Kommentarer


  1. Diana 8 januari, 2016 on 14:02 Svara

    Alltså jag blir så glad över att du inte svarade på amningsfrågan. Jag har inte bebis längre, men mins tydligt den där pressen man hade kring amningen och allra mest från amninscenter inne på BB. Galet, önskar jag hade vågat stå på mig mer! Tack vare min mor som sa åt mig att det är inte värt att må dåligt över något alls i världen, för det påverkar alla runt omkring även min bebis, så vågade jag sluta amma. Men alla har såna förbaskade åsikter om det, hysteri, verkligen. Det är bara mat till ett barn, no biggi, orka liksom. Så det var bra att du inte svarade, blir stolt över dig, glad att jag följer en sån klok tjej. Tack!

    Och sen angående fruhippan! OMG det hade jag missat men säger verkligen OMG på den. Det enda jag kan säga är, riktiga vänner hade VETAT vad du gillar och inte gillar. Punkt slut.

    Ha en fin helg söta du.

  2. Helena 8 januari, 2016 on 14:28 Svara

    Riktiga vänner skulle inte förnedra någon på dennes fruhipps.Riktiga vänner vet hur man är som person och respekterar en därefter. Riktiga vänner kan erkänna att det blev fel. Riktiga vänner kan säga förlåt.

  3. Jennie, Lova och Pol 8 januari, 2016 on 14:39 Svara

    Usch blir ledsen när jag läser om fruhippan. Inte bara över det som hände den dagen utan också över händelserna efteråt. Jag har ju ”hängt med dig” i måååånga år nu och har aldrig uppfattat dig som en person som lätt överreagerar eller som är otacksam, snarare tvärtom! <3
    Tycker att alla brudar har rätt att säga hur de vill ha sin dag (inom rimliga gränser) och det borde ju vännerna respektera. Jag blev bjuden på en möhippa i våras när min sambos bästis skulle gifta sig och även om jag inte kände hans blivande fru så himla väl så ville jag ändå vara med och planera en fin dag för henne men planerna blev galnare och galnare, massa förnedringsgrejer, strippa osv, allt hon inte ville ha. De andra tjejerna tyckte det var jääääätteroligt… Efter detta plus att de ändrade datum 4 (!!) ggr så sa jag ifrån att jag inte längre kunde komma. Stor lögn men jag ville inte att bruden skulle tro att jag varit med och planerat massa saker som hon sagt att hon inte ville göra. Så jag gick inte på hippan och är jättenöjd över det eftersom bruden inte var glad…
    Tycker det är jättetrist att vissa vänner reagerade som de gjorde men jag tycker de borde inse att det var DIN dag! Alla blir ju glada av olika saker och det är väl just därför som de bästa vännerna ska planera hippan – för att de känner bruden och vet vad hon blir glad över?! Skum reaktion sedan att inte heller komma på bröllopsfesten… kan man inte bara säga "fan vad det här blev fel, jag är så himla ledsen för det"? Nej fina Evelina, det är inte schysst mot dig och du har inte gjort något fel i detta. Håll huvudet högt och lägg din tid och kärlek på de som förtjänar det! <3 Kram från oss i Göteborg

  4. Alexandra 8 januari, 2016 on 16:53 Svara

    Nej fy…fruhippan verkade inte alls vara speciellt kul…varför ska man göra sånt för? Ett spa hade varit nog. Hatar sånt där också.

  5. Sussi 8 januari, 2016 on 18:49 Svara

    Känner igen mig i det där om att folk står för nära bakom en, hatar det!
    Sa till en kvinna på Ica för ett tag sen när hon stod på tok för nära mig medan jag slog in min kortkod.. vänligt men ganska bestämt, ja. Det slutade med en ilsken, otrevlig kassörska med noll förståelse för hur jag tänkte och kände. Nej, usch och fy för sånt! 😛

  6. Lisa 8 januari, 2016 on 18:49 Svara

    Tråkigt det här med fruhippan å det som hände efter. Men det mesta brukar lösa sej om man pratar om det. Förstår att du blev ledsen över att hippan inte var ”du” men förstår oxå hur ledsen den som hållt i hippan måste ha blivit när du ratade den offentligt, efter att kanske lagt ner timmar på att göra något ”roligt” Förr så var det ju pinsamma grejer man skulle göra på hippan så dom tänkte kanske inte längre än så???? Även om man är en riktig vän så kan men reagera olika när man blir sårad . Hoppas det löser sig.

  7. Veronica 8 januari, 2016 on 19:26 Svara

    Haha! Trodde jag var ensam om att städa andras handfat! 😉

  8. Anna 8 januari, 2016 on 19:34 Svara

    Men vad trist att de gjorde så på din fruhippa.
    Verkligen inte schysst! Jag var gravid när jag gifte mig och mina vänner överraskade mig med en helmysig middag ute. Helt perfekt och lagom. Förstår att du blev ledsen och besviken. Trevlig helg!

  9. MIlla 8 januari, 2016 on 21:15 Svara

    Så kul att läsa svaren men så tråkigt att vissa av dina Fd vänner tog det så dåligt. Men hoppas du ändå mår bra i dag och det är det viktigaste

  10. Tilda 8 januari, 2016 on 21:32 Svara

    Blir så ledsen när jag läser om din fruhippa. Varför skulle en tycka det är roligt att dela ut kondomer i ett köp centrum? Och när du dessutom just blivit oväntat gravid känns det nästan som ett hån. Hur tänkte de där? Nä fy, blir både arg och ledsen. Jag hoppas innerligt att de alla inblandade ber dig om ursäkt ordentligt toch inser att det inte blev något bra upplevelse för dig även om de gjorde fruhippan med en god avsikt.
    Kram

    • Alexandra 9 januari, 2016 on 11:22 Svara

      Eller hur?

  11. Emma 8 januari, 2016 on 21:48 Svara

    Åh, Evelina. Tack för din blogg, tack för att du delar med dig. Jag får sån ro och blir så glad av din blogg – ville mest bara säga det tror jag.

    Vill även tipsa om att vi här hemma har ett fyrkantigt bord, med 8 stolar runt (kan pressas in fler) och jag älskar det (vet inte om nu skulle få plats med ett och gilla det men tipsa kan man ju 😉 Att kunna se och prata med alla runt ett bort under en middagsbjudning känns lite lyxigt. Långa avstånd mellan mig och maken om vi ska sitta mitt emot varann när det bara är vi två dock haha.

    Kram och trevlig helg!

    • Evelina 9 januari, 2016 on 23:39 Svara

      Tack snälla för din kommentar, blir så glad av dina ord!
      Fyrkantigt bord vill jag med ha en dag men passar nog inte riktigt här tyvärr. Kanske i stugan en dag 🙂
      Kram!

  12. Anne 8 januari, 2016 on 22:03 Svara

    Nä men vad jobbigt med möhippan.. Lider verkligen med dig! Vad tokigt det blev.. Jag håller helt med dig, vem vill springa runt på stan och skämma ut sig? En mysig lugn dag med vännerna, kanske spa, hade ju varit bättre.. Men ingen skugga över dina vänner (som bad om ursäkt och gick vidare..). Alla kan ju göra en felbedömning.

    Ang. amningen. Bra att du tar upp det! Jag ammade första barnet och hoppas kunna amma nästa också. Jag är inte heller en sån som tycker det är jättemysigt faktiskt… Tyckte det var rätt jobbigt på många sätt. Men det känns ändå, för mig, rätt att ge bröstmjölk. Det känns naturligt och tryggt liksom. Har ingen bra förklaring riktigt. Och bryr mig verkligen inte om hur andra gör, ersättning är ju toppen också. Kram!

  13. Magdalena 9 januari, 2016 on 09:03 Svara

    Alltså jag kan känna att RIKTIGA vänner VET vad man gillar och inte gillar. Stå och dela ut kondomer kan väl ändå inte många tycka är kul på riktigt? Känns som att de ville skämma ut dig…Så som vissa kanske vill göra när det är möhippa. Den ”vanligaste” bilden av den liksom. Men man ska ju anpassa den EFTER vem som är blivande brud. Om detta inte alls är din grej så borde de vetat det. OM de inte visste det…Ja men be om ursäkt och gå vidare. Måste det vara hela världen? Inget att sura över i evighet.

    Angående amning så har jag ännu inga barn så kan inte uttala mig så mycket. Men förstår inte varför det är en sådan big deal? Kanske därför jag inte förstår för jag inte har barn ännu 🙂 Men känner som dig där att det är var och ens ensak hur man väljer att göra. Jag personligen hade inte brytt mig och svara på hur jag gör oavsett hur jag gör. För oavsett är det upp till mig/dig/var och en. Du behöver inte förklara hur du valt att göra men även om du förklararat så är det bara att respektera ditt val. Jag personligen skulle inte bry mig vilka åsikter folk hade om det…För folk har så himla mycket åsikter om allt istället för sköta sitt eget. Nu kanske jag låter sur men menar absolut inte så. Men istället för lägga energi på hur andra gör så tycker jag att man kan lägga den på något vettigare, tex sig själv och sitt eget liv. För övrigt så gillar jag din blogg skarpt 🙂 Är nästan alltid den första bloggen jag går in på. Du verkar så jordnära och härlig som person. Och tror det yrket du utbildar dig till kommer passa dig perfekt för du kan det där med människor och sätta dig in i andras sits.

  14. Inne hos Ina 9 januari, 2016 on 13:14 Svara

    Usch vad ledsen jag blir av att läsa om fruhippan.. Trots att jag har läst det förut. Det var min värsta mardröm att få en förnedringshippa så jag sa högt och tydligt till min man, min mamma och min syster att ”OM det planeras något pinsamt på en eventuell möhippa går jag hem”. Haha. Nu fick jag en jättefin möhippa med spa och middag och sådär, och jag tror inte att de hade försökt sig på något pinsamt ändå, men jag kan ändå känna den där klumpen i magen när jag läser om din.
    Kram <3

  15. Sara 9 januari, 2016 on 17:16 Svara

    Fast är det bara jag som som uppfattningen att du tycker det är kul att vara lite småfräck och kan ha rätt grov humor? Tror du har skrivit om det någon gång? Tänkte att det kan ha blivit någon missuppfattning och du var inte i det läget där och då, nygravid och allt? Men jätte svårt att gissa sig till såhär över en blogg, tråkigt att det skulle bli så?

    • J. 9 januari, 2016 on 21:27 Svara

      Jag har grov humor och är nog den minst pryda som finns, typ i alla fall. 😉 Men hade inte gillat att försöka sälja kondomer till barnfamiljer, mest för deras skull. Känns skumt att hålla på med sånt inför barn som antagligen kommer ha tusen frågor till sina föräldrar sen, vilket såklart inte är hela världen men rätt onödigt. Dessutom en underlig situation, ok om man gick omkring och höll på så under en festival liksom… men inte annars. 🙂

  16. E 9 januari, 2016 on 21:49 Svara

    Blir så ledsen över att lösa om din möhippa. Jag skulle bli såå ledsen och besviken om mina vänner gjorde något liknande för mig. Det är inte alls min typ av grej :/

    Tänkte höra med dig ang juvelerare i Jönköping. Funderar på att designa egna ringar o vet ju att du gjort det. Kan du rekommendera någon? Ta det via mail om du inte vill ta det här 🙂 kram

  17. Erika 9 januari, 2016 on 22:15 Svara

    Usch en sån möhippa är mardrömmen att få, och jag förstår verkligen inte det roliga i att skämma ut bruden. Hur kan man tycka att det är roligt? Varför skulle bruden uppskatta det ens? Vissa tycker kanske det är kul men känns som marijoteten inte skulle tycka det var kul alls. En möhippa ska ju va brudens dag, och vara saker för hennes skull. Inte för de som anordnar den att stå och skratta på brudens bekostnad :/ blä för såna ”vänner”. Och ännu mer tråkigt att inte kunna erkänna sitt misstag och be om ursäkt att det blev fel. Vuxna människor det handlar om. Och ännu ännu mer tråkigt om det påverkat barnens vänskap som verkar ha varit väldigt stark 🙁 förstår till 100% att du blev ledsen och besviken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna