VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ANDRA JANUARI

Årets andra dag har börjat med köksförändringar hos oss, lite spontant sådär. Den där köksön mot väggen i köket är på gång! Kommer göra enorm skillnad, och bli mycket mysigare. Men det blev inte riktigt som vi först hade tänkt, då skulle vi köpa nya skåp till den, nu kommer vi använda två vi redan har i köket som stått brevid kyl och frys, som vi bara hade tänkt slänga annars när vi köper ny kyl och frys (som också är i närtid). Blir ju faktiskt mycket bättre, det matchar övriga köket och blir återanvändning. Nya socklar och täckskivor på bara. Sen, om några år när vi ska bygga om och renovera allt på en gång (avloppsbyte, elementsbyte, utbygge, nya badrum etc etc) kommer vi även att byta ut köket och då byter vi allt till nytt.Det är även den näst sista dagen som M har ledigt, kan inte förstå att det redan gått två veckor!? I alla fall så kommer bloggen lite i sista hand just nu men snart är ju vardagen tillbaka även här inne :).
Måste tipsa om vårt nyårsbubbel som jag själv fick tips från i Wahlgren & Wistams podd – alkoholfritt mousserande vin från Richard Julin. Jag tycker att alla alkoholfria viner är äckliga för att vara ärlig, har testat en del. Eller äckliga och äckliga, smakar vin har de då inte gjort utan mer som vindruvssaft. Men detta smakar verkligen som riktigt vin! Och man köper det i fin förpackning, så det kan även bli en perfekt hälsa-på-present.


Idun sover ute i friska luften, Elion är med sin pappa i några timmar och M åkte precis iväg för att handla delar till köksbygget. Sen när båda barnen är redo ska vi åka till min pappa & co och fira jul väldigt mycket i efterhand. Men bättre sent än aldrig heter det ju 🙂Kommentarer


 1. MIlla 2 januari, 2016 on 14:09 Svara

  Ser framemot se resultatet. Happy saturday

 2. sarah 2 januari, 2016 on 19:34 Svara

  Hej
  Jag tycker att du har vældigt fin frisyr och undrar hur det ser ut bak? Har du klippt som ett v eller rakt? jag har ett v och tænker klippa det rakt. Tycker det blir før mycket med uppklippt och v!

  • Evelina 2 januari, 2016 on 23:17 Svara

   Hm, tror det är lite v-format! Och har uppklippt en del 😉

   • sarah 3 januari, 2016 on 18:59 Svara

    Hehe jag tror bara min frisør blivit lite væl glad i v form. Blir mer och mer v før varje gång jag ær dær 😛 Ska nog bara se till att hon inte går så crazy næsta gång 😉

    • Evelina 3 januari, 2016 on 19:24 Svara

     Ja blir det för mycket v blir ju håret fram så kort… Lite så känner jag med mitt med, men väntar på att håret fram ska växa ut och få rakare linje jag med!

 3. Cecilia 3 januari, 2016 on 11:03 Svara

  Vi drack oxå den på nyår bland annat men tyckte att Arc-en-ciel rose bubbel var mycket godare. Vi gillar även Natureo vita vin men vi provade det röda på nyår och det var alldeles för blaskigt!! Någon som har tips på gott alkoholfritt rött vin får gärna tipsa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna