VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAPPY NEW YEAR!Precis som förra nyår var det en gravidmage klädd i svart spets från Mom2Mom. En fin gravidtröja istället för klänning dock, och framåt midnatt byttes jeansen mot mjukisbyxor i leopardmönster haha…


IMG_9520


Hummer till förrätt är tradition för min älskade så automatiskt har ju även jag fått det som tradition 😉


IMG_9526


Och huvudrätten! Potatisgratängen var så goood att jag hade kunnat leva på den i flera dagar typ. Vet inte om det är graviditeten som gör mig sugen på kolhydrater lite extra nu?
Och i brist på annan sysselsättning köpte vi i sista sekund varsin lott, och vi vann på alla tre!
Sen somnade M när han höll om mig och efterlängtade lillebror i magen, och Elion somnade på min andra sida. Så ett tag var det bara jag vaken men jag väckte den stora efter en stund för att få sällskap fram till midnatt.


Några minuter innan tolvslaget väckte vi Elion för att fira in det nya året. Alkoholfritt bubbel och fyrverkerispaning en stund och sen hoppade vi i sängarna alla tre! Även om spysjuka satta käppar i hjulet för våra ordinarie nyårsplaner måste jag nog säga att det blev en väldigt bra kväll ändå. Mysig och med varandra. Det viktigaste!


Hade du en bra kväll/natt?Kommentarer


 1. Milla 1 januari, 2016 on 17:45 Svara

  Mysiga bilder,jag jobbade under dagen sen blev det en mysafton helt enkelt och lite samma middag som ni,mums. God fortsättning

  • Evelina 2 januari, 2016 on 23:20 Svara

   Detsamma!
   Kramar

 2. Hanna 1 januari, 2016 on 18:00 Svara

  Vår kväll var inte olik er, bara att det var självvalt 🙂 bara jag, min man och 4,5-åringen och lillasyster i magen 😀 gjorde trerätters och spelade Bingolotto (vann dock inget) och väckte sonen till 12-slaget! Gott nytt år!!

  • Evelina 2 januari, 2016 on 23:19 Svara

   Rätt skönt att bara vara hemma med små barn och graviditet ;)… Detsamma till dig och familjen! Kram

 3. Mikaela 1 januari, 2016 on 19:07 Svara

  Vad mysigt ni fick det ändå.Jag jobbade under dagen och sedan åt vi gott,jag,min man och barnen.Vi slocknade sedan en efter en,först äldsta barnet sedan jag och yngsta.Så min man fick fira in nyåret på egen hand 😉 Han hade tydligen försökt väcka mig utan att lyckas men vi drack bubbel i dag i stället och nu väntar en ledig helg även för mig.Gott Nytt År!

  • Evelina 2 januari, 2016 on 23:19 Svara

   Haha men ni var ju i alla fall tillsammans 😉 Kram och detsamma!

 4. Jennifer 1 januari, 2016 on 20:16 Svara

  Gott nytt år! 🙂

 5. Hanna 1 januari, 2016 on 23:50 Svara

  Det låter verkligen som en bra nyårsafton, trots sjukdom. Vi hade en jättemysig dag/kväll tillsammans med familjen.

  • Evelina 2 januari, 2016 on 23:18 Svara

   Vad härligt!! Kram

 6. Joysan 2 januari, 2016 on 11:59 Svara

  Så fin mage! Skönt att ni fick ett bra nyår trots kräkis! Och roligt att ni fick bingo alla tre :). Önskar dig och familjen en god fortsättning! Kram

  • Evelina 2 januari, 2016 on 23:17 Svara

   Tack detsamma söta!
   Kramar

 7. Therese Wahlström 3 januari, 2016 on 11:55 Svara

  Mysig nyårsafton, man får göra det bästa av situationen! 🙂 Gillar skarpt ert fina porslin med blått mönster, vad kommer det ifrån??

  • Evelina 3 januari, 2016 on 12:48 Svara

   Ja verkligen!
   Det är en servis som M fått av sin mormor och morfar tror har det är 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna