VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÅRETS FÖRSTA JULFIRANDE

Sådär, då har vi till och med hunnit med att fira jul detta året! Eller så var vi bara väääldigt sena haha… Vi kom fram till pappa & co och middag på bordet (var visst lite sena här med) och efterrätt innan det blev paketlek. En himla rolig tradition! Man kan ju göra den på många olika sätt, här är det ett kul spel med mindre smågrejer men många kör ju färre och lite finare paket istället för att byta på vanligt sätt. Barnen älskar det såklart, och även vi vuxna får oss en del skratt.


 


Elion fick massa roligt – självlysande bokstäver (han somnade med ett lysande E när vi kom hem), stjärtlappar och en turtlesmugg bl a.


Min älskade man hoppade i snickarbyxorna direkt när vi kom hem för att börja på köksön. Han hann ju bara köpa grejerna innan vi åkte så nu kliade det nog i fingrarna lite 😉 Åh det är så mysigt att vara lediga tillsammans! Få ta dagarna som de kommer. Vill inte att han ska börja jobba på måndag igen men tur det börjas med en mjukstartsvecka och mitt-i-veckan-ledigt i alla fall!


Kommentarer


  1. MIlla 2 januari, 2016 on 22:44 Svara

    Hoppas ni haft en mysig kväll

    • Evelina 2 januari, 2016 on 23:16 Svara

      Det hade vi verkligen 🙂 Hoppas på detsamma för dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna