VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BABY NO. 4

Jag har haft en hemlighet ganska länge nu. En stor, häftig och alldeles alldeles underbar hemlighet. Vår redan ganska stora familj ska bli ännu större! Elion, Idun och Aston ska få ett litet syskon! Jag ska bli fyrabarnsmamma!

326868C9-EBBC-4047-B52C-50B22612D9B6

7A183A74-F8E8-4A24-A261-CB185D8999EA

För några veckor sedan berättade jag på Instagram och då visste jag fortfarande inte om jag ville berätta här inne, en plattform som ändå är mer öppen än min Instagram. Men så slog det mig att de andra barnen har i stort sett hela tiden i magen dokumenterad, och då kände jag att det vill jag ge den här bebisen också. Nu har jag ganska precis också kommit ur den dimman med diverse graviditetssymptom och känner att jag äntligen har lite mer energi igen.


Så min plan är att ”skriva ikapp” lite om den här graviditeten som redan har passerat halvvägs. Kanske köra veckouppdateringar? Och viktiga milstolpar i graviditeten. Vi får ta det lite som det kommer helt enkelt, men hoppas att ni vill följa vår resa mot att bli sex i familjen ☺️


Kommentera (17)

2021

Hej och gott nytt år!!

 

Haha ja det är ju katastrof med min uppdatering (som jag vill minnas sa skulle bli bättre?!), men jag skyller på en intensiv och stundtals tuff höst och vinter. Nytt år ny energi? Jag har saknat er, saknar att blogga! Men ska jag vara ärlig så är livet mycket just nu så vi får se om jag lyckas blåsa liv i den här sidan framåt ☺️

 

B0F00C18-2078-4DAF-9393-D09E3F07B790 BE4DA8D6-1836-45B4-87D7-8F183ABA5012

 

Mycket hemmajobb har det varit och är det för min del. Jag arbetar hemifrån ungefär 3-4 dagar i veckan. Och nu jobbar jag heltid ett igen!

 

Huset är i full renovering också. Mange står för det mesta. Jag lagar mat, städar, är med barnen och sånt där ni vet. Är galet imponerad över min mans energi, ork och motivation. SÅ duktig! Vi är inne på slutspurten av fas 1 på sovrummen. I helgen ska det målas och kanske läggas golv (om vi hinner få hem det)! Sovrummen ligger så vi tar det i olika faser. Först ut är två sovrum, och när de är färdiga blir det två sovrum till. Vi har haft ser riktigt cosy och sovit fem personer i två sovrum sedan de två första sovrummen revs ut haha. Men nu har snart Idun och Aston sina sovrum färdiga, och då ska faktiskt jag och Mange möblera om lite i matplatsen och sova där under nästa renoveringsfas tills vårt (och Elions sovrum är färdiga). Elion får sova inne hos något av syskonen. Lite pyssel är det, men det kommer vara väl värt det i slutändan. Vi älskar vårt hus och ser verkligen hur fint det kommer bli här, till slut 😉

 

Hoppas att ni mår BRA, och att ni håller ut i dessa Coronatider ❤️

 

Kommentera (7)

HEJ HEJ

Hej kära vänner som tappert tittar in här 👋🏻

Det går ett tag mellan inläggen men jag kan sakna att kika in här oftare, kanske det får bli en nystart vid nyår?! Kör en blandad kompott på bilder från sist i alla fall, känns som dagarna mest består av jobb, utelek och äta typ 😂

2E058968-4CA9-454A-B9BC-190CF843EBB7

Älskade små med utsikt över vår älskade stad för någon vecka sedan när vi träffade vänner i Stadsparken för en liten lekstund


Nu i mellandagarna är det nio år sedan jag, Fredrik och Elion kom hit med vårt pick och pack för att börja vårt nya liv. Tyvärr blev inte vårt gemensamma liv här särskilt långt, men från den dagen och fortfarande känner jag mig HEMMA här. Och även om jag och Fredrik inte delar våra liv tillsammans som då, är han fortfarande familj. Och nu är Elion 11 år och åker mellan oss som han vill! Alltså hjälp vad tiden har gått fort ändå, samtidigt som åren har varit välfyllda minst sagt.


Vad händer annars hos oss för tillfället? Det har verkligen varit intensiva veckor sen sist, men vi jobbar på, förbereder för julen och Mange har påbörjat sovrumsrenoveringen på allvar efter en ”paus” när vi fixade tvättstuga/bastu/gym.


906653EA-82F3-4B5F-8D73-77115327F680

7743B63D-62FB-4B79-BB4E-256655D09F69
3FC5F57A-2E1C-4C43-B0D6-EB7DF07E5CDC

Ett ljus till har vi hunnit med att tända också förstås. Ny telefon har jag köpt med, det blev en iPhone 11. Lite bättre kamera än i min gamla 7:a, vilket är skönt eftersom systemkameran ytterst sällan kommer fram numera 🙊

 

Kommentera (2)

UPPLEVELSEPRESENT

Inlägget är i samarbete med Happy-day.se

 

IMG_3274

 

Jag har alltid gillat att handla över nätet (om det inte är sådant som ”kräver” att man klämmer och känner innan köp) och i år är det extra viktigt att vi alla tänker till kring våra julklappar! Att undvika folkmassor såsom i köpcenter är något vi alla ska  följa och därmed uppmanas vi ju indirekt att faktiskt handla mer över nätet.

 

Och vad är då ett bra tips på en julklapp man kan handla på nätet? Presentkort på upplevelser är mitt allra bästa tips! Jag har gett bort flera upplevelsepresenter genom åren, bland annat spa-vistelser i bröllopspresent och ferrarikörning till pappa i 50-årspresent. Jag har även fått presentkort på upplevelser, exempelvis övernattning på ett slott… Hur härligt är det inte att få något som man sedan kan se fram emot och längta till? Hos Happy-days.se finns ett varierat utbud på både vad och var. Viktigt i denna speciella tid är också att alla presentkort är giltiga i tre år från inköpsdatum. Man kan alltså köpa upplevelser och ge bort nu, men invänta att coronapandemin lugnar sig.

 


IMG_3506
IMG_3504

Vi börjar så smått förbereda oss för jul här hemma… Mysigaste tiden på året enligt mig!

 

IMG_3306

IMG_3447

IMG_3442

När du handlar hos Happy-days.se kan du designa din presentbox vad gäller färg på box och rosett, något som är unikt för Happy-days.se. Sådant gillar jag, att göra en personlig gåva ännu lite mer personlig!

 
 
IMG_3560

En upplevelse behöver såklart inte vara just en julklapp, vem skulle inte bli glad att få en födelsedagspresent i brevlådan om man exempelvis sitter i karantän? Eller om du vet någon som behöver piggas upp, bara för att? Vi är nog många som behöver ha något att se fram emot, när allt blir ”som vanligt” igen. Vad sägs om en sushikurs, chokladprovning, ölbryggning, matvandring, pizzakryssning, tårtkurs, bubbelprovning eller gourmetburgarkurs? Det finns verkligen det mesta, från någon hundralapp till lite dyrare upplevelser. När du handlar på Happy-days.se kan du välja om presentboxen ska skickas hem till dig, eller till den du vill överraska.

 

Håll i, håll ut och håll avstånd – men sluta aldrig visa kärlek och omtanke!!

 

 

Kommentera (4)


APT CORONA STYLE

4FD287F3-1C20-43FD-A2A0-96387BC497F0


I princip varje dag den här speciella tiden vi lever i är jag tacksam över att ha ett arbete där jag kan och får jobba hemifrån. Det går inte alltid, men ofta. Och vi tränar hela tiden på att bli ännu bättre.

Idag hade vi exempelvis APT/verksamhetsdag och det skedde helt digitalt. Vissa var tvungna att vara på kontoret pga jour, men även då satt de vid som dator på sitt rum. På eftermiddagen hade vi chokladprovning, fick lära oss om kakaobönans ursprung, chokladens historia och ja – smaka olika sorters choklad så spännande. Och även det digitalt med föreläsare. Det hela gick verkligen över förväntan måste jag säga, heja oss! Och heja alla er som kämpar på i coronakrisen. Vi kan bara göra vårt bästa, men ALLA måste göra mycket och många förändringar.


❤️


Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna