VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Neutral

SOMMARTVÄTT

Inlägget är i samarbete med Neutral


Den här sommaren har det mesta i vårt hem fått ta en paus. Vi har knappt inte städat någonting (alltså på riktigt haha), det har handlat mer om att dammsuga någon gång när man väl är inne en kväll, eller plocka undan leksaker på förstås för att inte riskera att snubbla. Men att tvätta har vi gjort som vanligt, inte minst badkläder och badhanddukar!


IMG_9356

Det känns extra härligt att använda Neutral som är parfymfria och snälla mot huden, utan att inkräkta på renlighetseffekten eller slita på tygerna.


Neutral är särskilt utvecklad för känslig hy, men jag tänker att alla väl vill ha tvättmedel som är både snälla och effektiva? Det känns bra att göra det valet med småbarn i huset framför allt.


IMG_9274 IMG_9276 IMG_9312

Den stora favoriten är fortfarande tvättkapslarna. Så otroligt smidiga att snabbt lägga in i tvättmaskinen tillsammans med tvätten, utan att behöva tänka minsta lilla på rätt dosering.


IMG_9305 IMG_9306

Fler som håller med om att kapslarna är ”the thing” haha. De brukar turas om att hjälpa mig att lägga in en kapsel när det är dags för tvättmaskinen att göra sitt jobb :)


IMG_9319  IMG_9350

Tvätta. Ett måste som ska underlättas så gott det kan för att få tid över till annat! Då är det en självklarhet att välja Neutral som gör tvätten ren och fin, men som alltså även är bra för din och din familjs hud på samma gång .Kommentera

Annons

ÄLSKA VARDAGSMOTION!

Morgonlooken 👆🏻 Lämnat de små på förskola och tänkte cykla till skolmöte… Det gjorde jag, men började smådugga på vägen. Tur att jag kom iväg innan dess, annars hade jag tagit bilen, men vardagsmotion är 👌🏻👏🏻🙌🏻


Det blir jobb hela dagen lång och det är en jobbdag helt i min smak. Möten, telefonsamtal och en del skrivande. En perfekt mix. Morgonens skolmöte gick dessutom jättebra, mitt första egna att hålla i. Efter jobbet ska jag cykla hem och sen tror jag Mange ska till stugan. Jag och minisarna får ha hemmamys och ikväll efter fotbollsträning kommer även Elion. Vi kanske hinner gå och titta på träningen om jag kommer hem i tid och middagen är effektiv (träningen är annars mitt i vår ordinarie middagstid).


Kommentera

Annons

NY TAVELVÄGG

Godmorgon! Det ska regna hela dagen så det känns rätt passande att åka in till jobbet faktiskt. Har ett möte jag ser fram emot och minisarna behöver vara på förskolan för att värma upp inför höstterminsstarten om någon vecka. Jag jobbar både idag och imorgon, sen är jag helt ledig nästa vecka när vi åker iväg.


IMG_9382IMG_9392

Även inne i huset och inte bara i gymmet har det hänt en liten förändring. Tavellisterna vi hade över soffan tidigare delade på sig (!!) så nu kommer jag aldrig ha tavellister över soffa eller säng. Usch, vågar knappt tänka på att något av barnen hade kunnat sitta i soffan när det hände… Det fick i alla fall bli en hederlig tavelvägg istället. Ändå lite komiskt att jag tänkt att jag vill ha det men inte velat säga något till Mange som är allergisk mot att jag ändrar sådant som innebär hål i väggen hehe. Nu blev det ju så utan att jag behövde det 😉
IMG_9386IMG_9387IMG_9397

Här däremot fattas det något på väggen. Jag letar men har ännu inte funnit. Tänker någon liten hylla av något slag där på väggen mellan soffan och skåpet.
IMG_9389

Och soffbordet hankar sig fram. Alltså det ser såå tråkigt ut på nära håll. Har kollat efter ett billigt bord att ha ett tag bara, tills Aston är större (det är han som har förstört det) och jag kan köpa det soffbord jag egentligen vill ha. Men det känns bara tråkigt, speciellt när billiga bord verkligen bara är skit. Vi köpte ett på jysk som på riktigt var fult redan från start och det känns ju inte okej någonstans. Så behåller nog helt enkelt detta ett tag till ändå.
IMG_9407

Det charmigaste i vårt lilla radhus tycker jag är att en del (vardagsrummet) har tak i vinkel. Älskar när det händer någonting med vinklar eller former i eller på ett hus. När vi renoverar om huset kommer nuvarande vardagsrummet bli en matplats där till höger där braskaminen och skåpet är, och på väggen där soffan står kommer det hänga en stor tv.Kommentera (14)

Annons

MIRROR, MIRROR ON THE WALL

Äntligen är spegeln i gymmet uppe på väggen! Vi måttbeställde en spegel för vårt ändamål från min ex-extrapappa och ex-extrabror (haha kan man säga så?!) som har eget glasmästeri i Värnamo, och sedan har Mange snickrat ihop lister att fästa spegeln i väggen med (spegeln vilar i spår i listerna). Och målat dom vita. När jag var med Becca & Anton på deras förlossning målade även Mange elementet i gymmet, ni kanske minns att jag funderade på om jag skulle orka göra det. Kärlek på den!

 

 

Fortfarande sterilt och tråkigt utseende där inne men jag har inte hunnit ta tag i den biten ännu, med planscher eller liknande. Något vill jag ha på väggen bakom i alla fall, som kan ge både motivation och en trivselkänsla. Sakta, sakta går det framåt även här i radhuset alltså men stugan har förtur ett tag till. Den stora boxsäcken som hänger mitt i ska INTE hänga så för alltid t.ex. Mange har en plan om att sätta den i någon skena så att den kan skjutas in mot väggen när den inte används. Mycket av det han gör är egendesign så han går ofta och klurar ett tag innan han skapar 😉

 

Som ni ser blev det alltså ett gympass ikväll när barnen somnat. Noll motivation vändes till massa extra kraft! Jag är en sucker för bra musik när jag tränar, då kan jag få energi från ingenstans.

 

Kram/E

 

Kommentera

Annons

DET VAR VISST INTE HÖSTEN…

Det var så kyligt igår när jag gick ut för en promenad att jag behövde både långärmad och en hoodie. Och vi har fått stänga fönsterna helt efter en sommar med så mycket öppet som möjligt. Ha långbyxor och långärmat på igen efter en sommar med kjol, shorts och linnen. Och innan sängdags fick jag duscha varmt efter en sommar i ljummet alternativt kallt vatten. Jag pratade med Mange om att hösten nog är här! Men så läste jag en text nu på morgonen att det bara är vanlig svensk sommar igen och påmindes om att hela förra sommaren ju var som de senaste dagarna… 🤦🏼‍♀️😂

Träffade på en solros på kvällsrundan. Så vacker där den stod i sin ensamhet. Brukar de växa en och en så? Solrosor får mig att tänka på en smått annorlunda dejt jag hade sommaren 2013 innan jag träffade Mange. Blev upphämtad av mannen för att följa med honom på frukost på stan med efterföljande husvisning (vi hade haft kontakt ett bra tag innan och tyckte båda att det var en kul dejt om han skulle köpa det huset och om det skulle bli vi) och efter visningen bestämde vi spontant att han skulle hämta upp mig senare för middag. När han kom för att hämta mig på kvällen hade han med sig en bukett med solrosor! Jättegullig man men mitt motto vad gällde dejting hade då ändrats till att inte gå på en andra dejt om det inte kändes perfekt. Att träffa honom två gånger på en dag blev lite av ett mellanting av en och två dejter för mig haha, egentligen var det kanske på sätt och vis två olika träffar. Men sen blev det inga fler dejter och han köpte inte huset. Och sen kom Mange…Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna