VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TACK!

Stort stort TACK för alla era grattis till bebis i magen!! ????


Ska som sagt berätta mer, från början och framåt. Får väl lägga på lite fart med tanke på min snigelhastighet vad gäller producera inlägg, så jag hinner uppdatera i realtid innan det är förlossningsdag hehe…


D0A96CFB-ADAA-48BC-A888-427A00078431

En annan morgon vaknade jag med den här utsikten ???


Den morgonen var närmare bestämt i söndags, vi sov i stugan och jag har tagit gardinerna från vårt sovrum där till Astons sovrum i villan. Det är mörkblå sammetsgardiner om jag panikköpte till stugan i somras, men vi måste ha mörkläggande gardiner dit. Så då fick de flytta och inte har jag hunnit köpa nya. Men det var faktiskt första gången som jag sov där sedan i somras haha. Och det var ju en helt magisk utsikt jag vaknade till. Mange har faktiskt sovit i stugan en del, själv och med Idun eller Aston eller båda två. Han var i karantän för några veckor sedan när vi misstänkte Corona (utbrott på hans kontor men han var negativ) och då bodde han i stugan. Och han och barnen har åkt upp några nätter. Jag har frusit halvt ihjäl vid tanken, har mått SÅ dåligt och att frysa mer än nödvändigt i kombination med illamående har inte lockat alls. Men nu har Mange installerat en värmepump och dessutom är ju våren på gång (och vårt sovrum på väg att rivas ut i villan) så nu blir det nog fler nätter där ute framåt även för mig. Speciellt nu när ett ännu större renoveringskaos väntar inne i stan…


C317B488-346C-4318-8330-4247EE666225

När sommaren var förbi och vi ”flyttade in” till stan igen blev det tomt på växter i stugan. Nu har jag faktiskt plastväxter på gång (en på plats redan) för jag har insett att något annat blir svårt.


Som ni ser är det fortfarande en del att göra på stugan också, lister t.ex. Men ändå rätt små saker att fixa jämfört med vad vi har framför oss i huset i stan. Ny taklampa på plats i vardagsrummet med, gillar den massor! Köpte en annan som inte kändes riktigt rätt och har funderat på denna sedan i somras hehe.


F652FFF1-3382-481F-A15C-E9ECE12DEA53

Nu när våren smygtittat fram blir det allt fler promenader. Det behöver min kropp och min knopp för att orka med den här graviditeten som helt klart är den tyngsta av alla fyra. Men så fort jag känner vårsolen och vårluften känns allt så hoppfullt och jag riktigt längtar efter allt som komma skall! Här var i söndags efter frukost innan vi skulle sätta oss i bilen dör en liten utflykt för att överlämna en present till farmor Inger (min farmor) som har fyllt 80 år. Hur häftigt att hon har nästan 25 barnbarnsbarn?!



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna