VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IGÅR & IDAG

1AD61622-361D-4217-9F0C-58528014815D

DF8799EB-AF5D-4FD4-980C-51AF728EA399

Idag är jag föräldraledig och Mange är ledig! Jag är trött efter gårdagen och känner att det får bli en superlugn dag. Har klippt Aston (hans önskemål) och städat lite. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på när de små leker på sitt rum. Elion är förstås i skolan och Mange är och handlar inför en fixardag hemma. Kanske blir en promenix för mig själv med lurar i öronen när han är tillbaka? Det var längesen. Skulle även vilja rensa min garderob, är spytrött på den och vill gärna rensa bort hälften.

 

 

DB3C460C-77E2-4AB5-92C2-F743BB85E3F9

Igår slutade vi tidigare från jobb och körde mot svärföräldrarnas stuga! Svärfar fyllde 65 och vi ville överraska honom ”coronastyle”. Det vill säga grillmiddag utomhus och hålla avstånd. Blev världens mysigaste kväll! Alla hade med egen mat att grilla och svärmor hade bakat goda pajer till efterrätt. Manges bröder var också där men vi familjen stannade kvar längst. Halv tio körde vi hemåt, tills dess satt vi ute i den ljuvliga vårkvällen, med ett glas vin (inte Mange som körde) och barnen lekte non stop. Först med Nova (farbrors hund) och sen med varandra. De somnade vid 22 i bilen och vi trodde de kanske skulle sova länge idag men neheej då. Halv sju var de pigga igen haha.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna