VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DOP FÖR LILLKUSINEN

Hej lördag!


Idag när vi vaknade hade fjärrvärmen stängt av under natten så det var kkkallt i huset. Då är man glad över att ha en kamin!! Och ännu gladare blev vi över att den gick igång den igen. Efter mina två jobbdagar var det otroligt skönt att få sovmorgon och en lugn förmiddag hemma. Jag och de små gick och handlade, och tvättade hemma medan Mange var några timmar i stugan. När han kom hem var det dags för en liten roadtrip! Det var nämligen dags för dop för barnens minsta kusin, Nora.


Klänning indiska AEAD222C-BFC3-4294-827F-E2B888B65686

Helt logiskt med två bilder på mig själv på en toalett va haha, när inlägget ska handla om ett dop? Helt oretuscherade dessutom, har inte ens justerat ljus och färger som jag oftast gör. Men visst behöver vi mer sånt i sociala medier – HELT oretuscherat? De andra bilderna på barnen och Nora får fortsätta vara privata. Älskar min nya klänning från Indiska. Ser ni att jag fräschat till håret med ljusa slingor?


Jag har aldrig varit på ett så sent dop tidigare, det började klockan 16. Visst är det vanligast med dop mitt på dagen? Men eftersom det är vintermörkt vid den tiden var det väldigt mysigt. Enda nackdelen att vi var hemma rätt sent (i förhållande till minisarnas sovtider) men det är såklart inte hela världen ? Värt det alla gånger om såklart, att ha fått tid tillsammans med familjen längre bort.Kommentarer


 1. Ulrika 5 januari, 2020 on 14:05 Svara

  Så fin klänning. Ja, vi behöver mer helt oretuscherade bilder på sociala medier.

  • Evelina 7 januari, 2020 on 21:35 Svara

   JA! ??❤️

 2. Johanna 5 januari, 2020 on 19:14 Svara

  Vackra du! ❤

  • Evelina 7 januari, 2020 on 21:35 Svara

   ??❤️❤️❤️

 3. AnsoAnna 6 januari, 2020 on 23:44 Svara

  Snygg klänning på snygg tjej ?

  • Evelina 7 januari, 2020 on 21:35 Svara

   Gulle du TACK ❤️

 4. Tess 7 januari, 2020 on 19:41 Svara

  Vet ingen som passar så bra i klänningar och kjolar som du. Du har en förmåga att matcha plaggen så fint med detaljer som väskor och örhängen, coola t-shirts osv. Så fin och så snygg! Jag brukar inspireras av dig och handla typ liknande då mitt öga för matchning saknas? Är så glad över att du visar upp plagg från ”vanliga” butiker som inte kostar en förmögenhet?

  • Evelina 7 januari, 2020 on 21:34 Svara

   Men oj, TACK ☺️❤️?? jag älskar verkligen klänningar och kjolar men kan tycka att jag har en lite för ”enkel” stil ibland ? så blir glad att höra att kan kan inspirera genom det enkla! ☺️?
   Kram!

 5. mässing tvålpump 1 februari, 2020 on 17:05 Svara

  Vad fin klänning:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna