VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULEN 2019

Julen har swishat förbi för det här året och jag vill säga att det nog var den mest harmoniska jul på väldigt länge. Ingen stress liksom, sen står man såklart inför en del andra utmaningar med att vara mycket hemma med tre barn i huset haha. Men just julstressen var obefintlig för mig.

 

Vi åt jullunch hemma hos oss med Elions pappa och farbror. De var så snälla som hade köpt en fin julbukett och julklappar till barnen! Betyder mycket för mig att uppfylla Elions önskan om att träffa både mig och sin pappa på julafton och man kan nog säga att detta upplägg med jullunch tillsammans har blivit något av en tradition. Tre eller fyra jular i rad kom vi fram till att vi har firat såhär.

 

En rolig historia var när jag, Mange och Elion var med Fredrik på en lägenhetsvisning för flera år sedan. Idun låg i magen. Då frågade mäklaren någonting om familjekonstellationen eftersom han först trodde att jag och Fredrik var ett par, och vi förklarade att jag var exet och Mange var min nya som jag väntade ett syskon med. Han skrattade och frågade om vi firade jul tillsammans också. Ja svarade vi och han såg minst sagt ställd ut haha. Vet inte om han försökte driva med oss (på ett drygt sätt) men det kändes så och därför var det faktiskt lite kul att han fick så han teg. Men jag är stolt över oss för att vi kan ha det så här och jag älskar att vi alltid sätter Elion först. Ja sätter BARNEN först blir det ju, för Idun och Aston mår såklart också bra av att vi alla är vänner. De ser Fredrik och John som en del av familjen, precis som Elion ser oss alla som en stor familj. Och Aston säger att Fredrik är hans bästa vän, hur gulligt är inte det?

 
 

IMG_2882 IMG_2890 IMG_2897

I år har det INTE varit rött som julfärg hemma hos oss, utan vitt, grönt och silver! En ynka julstjärna som är röd har vi dock, men det var enbart för att det inte såldes vita julstjärnor när jag ville köpa haha.

 
 

14C2892D-5A5D-4E9C-A6F4-8C9DBD1EEF04

Den årliga familjebilden på julafton har också blivit en tradition. I år utökades familjen med Zorro ?

 

julaftonskvällen var vi en liten stund hemma hos Manges föräldrar, också en tradition. Vi ville inte lämna Zorro själv för länge första gången så vi var bara iväg två timmar men det verkade gå fint här hemma.

 
 

762880EC-2844-46C7-AFD4-10BCBA3A8FAA

Annars njuter vi bara lugnet hemma. Leker med nya klappar och jag passar på att läsa när tiden finns. 1,5 pocket har jag hunnit so far. Fick även en ny pocket i min julstrumpa, den ser jag fram emot att börja läsa i med.

 
 

4867FFFC-4770-47B6-A3CD-3B66777A63BC

Igår behövde Mange jobba några timmar så jag och barnen gick på en liten utflykt i kylan. Vi hade ett mission att gå hem till svärföräldrarnas hus för att hämta julgodis haha. Sen gick vi även förbi go banana och köpte lite annat godis också. På kvällen hade jag och Mange spelkväll med Elion, idag åker han till sin pappa för att fira jul med sin farmor och farfar som kommer ner från norr. Något motvilligt får man ändå säga att han åker, han vill inte vara ifrån Zorro haha. Smart drag att köpa katt ändå, att vi inte gjort det tidigare ?

 

Mange åker även småturer till stugan för att spackla, slipa och måla hallen. När han kommer tillbaka om en liten stund ska jag åka till frisören för att göra håret nyårsfint, det ska bli såå härligt! Fick skjuta fram min tid från förra helgen eftersom vi åkte och hämtade Zorro då, så det känns som att väntan varit extra lång haha, bara för att jag var inställd på att fixa håret redan inför jul, inte efter. I-landsproblem jag vet, och jag är glad att min utväxt i alla fall är snäll tack vare många men små slingor. Blir liksom en naturlig utväxt.

 

God-fortsättnings-kram till dig ❤️

 
 


Kommentarer


  1. C 28 december, 2019 on 13:35 Svara

    Underbart att ni lyckas sätta barnen främst!
    Vem är John?

    • Evelina 28 december, 2019 on 16:08 Svara

      John är Fredriks bror, alltså Elions farbror, som också flyttat söderut ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna