VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MER FAMILJETID

Helgen är SÅ efterlängtad ?????

 

Lördag: Ikväll kommer vår bästisfamilj hit för lördagsmys. Cissi & Co är lika många till antalet i familjen som vi är, och alla kommer verkligen så himla bra överens. Vi ska bjuda på bubbel, fajitas och kladdkaka. Enkelt men blir säkert jättebra. Mange vill gärna laga extra allt och bjuda på lyxmiddagar men jag bromsade idag och är nöjd med att jag fick igenom fajitas haha. I det enkla bor det vackra som kära Ernst säger.

 

CCF512C0-BBAA-4F37-AB17-3F8ECD2A116E

A42C7D45-3AAD-403E-8A02-FBB6F198E8AF

 

Söndag: vi ska på bio hela familjen och äta lunch på stan efteråt. Inget ont som inte har något gott med sig heter det ju och när det kommer till Manges skadade fot stämmer det verkligen. Vi får SÅ mycket mer familjetid jämfört med när han är igång med stugbygge and I love it ?.

 

Hoppas du har en fin helg!

 

Kram

 

 

 


Kommentarer


  1. Johanna 24 november, 2019 on 09:42 Svara

    Att umgås med fina vänner ger så himla mycket positiv energi❣❣

  2. Cissi 28 november, 2019 on 13:42 Svara

    Åh ❤❤❤ Gulle dig ❤❤❤ Ni är VÅR bästisfamilj ??? Maten var jättegod ? och din kladdkaka… to die for ?✌

    Puss puss älsklingsvännen ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna