VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÅRSDAG & BRÖLLOPSDAG

Sammanfattning av helgen: underbar. Helt underbar!

 

Vi har investerat i kvalitativ partid jag och Mange. Vi har lyxen att ha barnvakt av både hans föräldrar och min pappa med fru emellanåt. Även om vi är duktiga på att ofta ha mystid för oss själva även när barnen är hemma och sover för natten är det något speciellt med barnfritt. Att kunna vara uppe hur länge man vill (inte lika kul att vara uppe länge dagen efter med morgonpigga barn i huset), sova hur länge man vill och ja… Liksom få tid att prata utan att bli avbrutna, äta i lugn och ro och fokusera lite extra på kärleken oss emellan även på dagtid.
 
 

6C307B39-B003-49F4-A672-9DFDA3CD62D0

Skål för fyra år som gifta! Och sexårsdagen sedan vår första dejt.

 

 

 

268FA08F-92E9-4218-8881-27738E309F43

8162A2DC-4F7F-4700-93CB-9C7D5219D20D

Vi åt en magisk middag på Sjön, en restaurang som ligger 2 km från vår ytterdörr, halvvägs in till centrum. Jag vet faktiskt inte varför vi inte varit där tidigare?! Maten, utsikten och servicen blev tillsammans en oslagbar kombination och jag kan verkligen rekommendera stället. Sjön startades av Tommy Myllymäki en gång i tiden.

 

 
 

4F9C7FB6-35FF-4246-9B5F-72F78D66987C

Vi cyklade för att slänga in lite vardagsmotion och för att kunna dricka det vi ville. Efter middagen rullade vi vidare till Den Småländska Kolonin där vi gick en trappa upp till kollobaren, stället vi hängde på i massa timmar under den där första dejten. I fredags satte vi oss precis där Mange för första gången tog min hand den kvällen för sex år sedan när det närmade sig stängning… Så mysigt att prata minnen och tänka tillbaka på hur allt började. Jag drack en smarrig drick och Mange en ale innan vi tog oss vidare till bion.

 

Vi såg nya filmen med Leonardo di Caprio och Brad Pitt, Once upon a time in Hollywood. Haha jag har aldrig sett något kolla på klockan så många gånger som Mange gjorde under filmens gång! Men okej, den var närmre tre timmar lång och faktiskt lite väl spretig i handlingen, lite som att det var flera filmer i en. Jag gillar dock det mesta på bio så jag uppskattade stunden väldigt mycket ändå. Att bara vara han och jag. Är så lycklig över att fortfarande få fjärilar i magen av att bara titta på honom ibland, och känna den där dragningskraften av att vilja vara nära.

 

Ett helt perfekt bröllopsdagsfirande enligt mig ????❤️

 

 


Kommentarer


 1. Johanna 9 september, 2019 on 01:47 Svara

  Åh jag blev så himla glad i hjärtat när jag läste detta inlägg! Er kärlek är så fin! ❤

 2. Hannas krypin 11 september, 2019 on 17:34 Svara

  Men så roligt att få fira bröllopsdag och prata gamla minnen. Grattis till er! 🙂

  • Evelina 11 september, 2019 on 19:24 Svara

   Tack snälla!! ??❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna