VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UTBILDNING & MINIMAKEOVER

Som nyanställd i kommunen får jag gå flera utbildningar. Det är något som ger mig en viss trygghetskänsla i och med att jag bara har ett vikariat (långt vinariat men ändå). Tänker att det innebä att min chef tror på mig, tänker att jag ska vara kvar och vill att jag ska vara kvar. Att det skulle bli så svårt med tillsvidaretjänster precis innan jag tog examen är så typiskt att jag vet inte vad. Däremot skulle jag inte för något i världen hellre välja en tillsvidaretjänst i någon grannkommun som många valt att göra eftersom det inom barn och unga här är just vikariat som finns. Då betyder närhet och sju timmars arbetsdag så mycket mer för mig eftersom det faktiskt ger mer familjetid vilket i sig är ovärderligt. Och för en trygghetsjunkie som jag är det kanske en välbehövlig utmaning också att träna på att vara mer in the moment, om man nu ska fokusera på det positiva haha.

 

Idag var det dags för kursdag 1 av 10 i regionens BBIC-utbildning, en av utbildningarna jag har framför mig. Det var en jättetrevligt dag och vi var dessutom fyra från min förra klass vilket bara det var kul. Sen var det god mat, bra kursledare och givande diskussioner också. Idag fokuserade vi mer generellt på socialsekreterarrollen samt hur och varför BBIC har växt fram.

 
 

D226ED0C-D124-4A66-A479-15BED3A7C17B

Jag var duktig och gick in till centrum trots att regnet hängde i luften. Jag vet att det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläder men alltså seriöst… Jag hatar verkligen att vara ute i regn och blåst.

 

 

0839E71C-CC3C-497B-885C-1B3F25A5293C

Här inne hängde vi. Här träffades mina svärföräldrar för över 40 år sedan om jag inte är helt ute och cyklar nu. Ja inte på hotellet-hotellet haha, utan i restaurangen där tror jag det var, eller om det var någon form av dåtidens klubb ?

 

 

0A60C89D-2D7F-4666-9E96-542464386EAF

Efter en fyra kilometers promenad på fastande mage satt den här frullen extra fint ??

 

Jag har ett pågående minimakeover-projekt på gång här hemma som jag ska ta tag i igen nu när minisarna somnat. Fick en vision i helgen som bara måste få bli verklighet, der innefattar bland annat att måla väggarna vid matplatsen grå. Igår sålde jag hörnskåpet och rensade undan allt som fanns däri. Behöver verkligen lite förändring här hemma för att härda ut nu när stugan är fräschare än huset haha. Liiite jobbigt att tänka att det är 2-3 år tills insidan här också ska blir nytt och fräscht.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna