VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELTIDSLUNKET

Vi har husvakt på dagarna den här veckan – Elion och hans kompis är hemma medan vi är på jobb och förskola. Eller ja, jag cyklar hem på lunchen och fixar mat (och Mange är hemma vid 15) men annars tycker de bara att det är kul att vara själva. Men vad skönt att ha så nära hem!

28a6ee42-6b78-4803-bf3a-c0d5fcb2f6e4-1.jpg

Tillät mig själv att ta bilen efter lunch sen eftersom det regnade ?


Och snart är det helg igen?! Veckorna rusar men jag tycker det är skönt att i alla fall ha kommit in i heltidslunket. Nu är jag inte alls så trött när jag kommer hem efter jobbet längre som jag var i början. Mange ska iväg på lördag så jag filurar på vad vi ska hitta på då… Regna ska det göra tydligen, tycker det begränsar planerna enormt. Och på söndag ska vi äntligen hälsa på syster och nytillskottet! Lilla Nora, två veckor blir hon på lördag ?Kommentarer


  1. Anna 16 augusti, 2019 on 21:57 Svara

    Hur långt har du till jobbet? Funderar på att börja cykla till jobbet men har så dålig kondis. Jag inspireras av dig och din energi.

    • Evelina 16 augusti, 2019 on 22:10 Svara

      Jag har bara 2 km så är ju inte speciellt långt men ändå lagom långt för att jag faktiskt ska cykla varje dag ? (även om jag nästan alltid tar bilen om det regnar ?) vi får peppa varandra! Jag tycker min energi inte är så hög som jag skulle vilja ?☺️ kram och trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna