VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALADDIN

Igår var vi på bio, jag och Elion. Vi såg Aladdin och jag fick riktiga flashbacks till barndomen. Aladdin var en av mina favoritfilmer när jag var liten! Aladdin, Lilla sjöjungfrun och Skönheten och odjuret. Det var en väldigt vacker film, Elion gav den 7/10 och jag är nog inne på ungefär samma. Jag och Elion älskar att gå på bio båda två så det är lite av vår grej. Eller ja det gillar de andra två med men Mange tycker man ”lika gärna kan kolla på en film i soffan (eh, nej!) så då känner jag att jag kan bespara honom bio då haha.


Hur vackert ljus?!? Rosalila himmel. Det märks att sommaren går mot sitt slut när det blir mörkt tidigare nu, detta är strax innan 21.


Vad jag älskar mitt jobb! Vet att jag ofta skriver det men alltså de senaste dagarna… Jag känner att jag har gjort skillnad på riktigt och att jag verkligen har bidragit med min kunskap. Det är så fint att få ta del av förändringsarbetet familjerna går igenom, ofta är det ju en kamp. Och att då få tillbaka de finaste orden ger mig jobbenergi gånger en miljon! Till exempel fick jag från olika familjer idag höra ”tänk om alla som jobbar med barn kunde vara som du”, att jag ”verkligen är rätt person på rätt plats” och att jag ”har en förmåga att få barnet att känna att det kan prata och öppna upp sig för mig på ett sätt de inte brukar göra”. Alltså wow. Blev ju alldeles rörd, och tacksam över att få vara en del av deras resor som på olika sätt är tuff.


Nu ska vi äta lasagne och sen måste jag ut på prommis. Varit alldeles för stillasittande idag även om jag i alla fall cyklat till jobbet och hem.


Kramkalas!Kommentarer


 1. Johanna 14 augusti, 2019 on 20:44 Svara

  Jag vill också se Aladdin. Ska nog gå på den i helgen ?

  Och heja dig som gör sånt bra jobb! Du förtjänar alla fina ord i världen! ❤

  • Evelina 15 augusti, 2019 on 19:47 Svara

   Jaa se den! ?????
   Men tack snälla rara du ??❤️☺️??

 2. B 15 augusti, 2019 on 13:44 Svara

  Va härligt med positiv feedback. Lycka till i ditt fortsatta arbete:)

  • Evelina 15 augusti, 2019 on 19:46 Svara

   Tack snälla! ??☺️?

 3. Cissi 15 augusti, 2019 on 21:12 Svara

  Hur många år pluggade du??

  • Evelina 15 augusti, 2019 on 21:40 Svara

   3,5 år ☺️ men började hösten 2014 och examen nu så känns längre pga föräldraledigheten ??

 4. Marianne 16 augusti, 2019 on 10:26 Svara

  Så fina ord som du verkligen är välförtjänta av !
  Kram

  • Evelina 16 augusti, 2019 on 19:50 Svara

   Tack snälla! ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna