VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄR & BETT

Jag och minisarna har plockat massa bär i veckan! Vi har en liten runda ute vid stugan där vi hittar blåbär, smultron, hallon och körsbär. Så himla mysigt att strosa runt bland blåbärsriset! Minus myggbetten. Jag får alltid massa och Idun verkar ha samma ”problem”. Aston får inga myggbett, men däremot är han den som får getingbett stup i kvarten.

 

 

Så kul att Idun nu ber om att få gå på promenad. Jag älskar ju att promenera och att ha med de här två godingarna förgyller såklart rundan lite extra. Detta är bilder från vår första bärplockarrunda. Sedan dess har vi avancerat och har med muggar att lägga bären i, även om en hel del bär försvinner längs vägen… Perfekt sommarmellis! 😉

 


Kommentarer


 1. Johanna 21 juli, 2019 on 11:03 Svara

  Men vad stor Idun har blivit!! Åren går så himla fort känner jag ?

  Jag får myggbett bara jag går utanför dörren, typ. Måste ha väldigt gott blod ?

 2. C 25 juli, 2019 on 07:27 Svara

  Gå in och titta på instagramkontot ” fixasjalv” där finns ett jättebra tips på blåbärsplockning plus massor med andra bra tips ? Vivi Wallin har kontot och hon och Carin Da silva har en podd ihop : Mammasanningar .

  • Evelina 26 juli, 2019 on 20:50 Svara

   Aha, tack snälla för tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna