VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LJUVLIGA SEMESTER!!

Även om jag älskar mitt jobb så måste jag säga att semester är underbart!!! Att bara ta dagarna som de kommer och det enda i-landsproblemet är barn som kanske gnäller lite mellan varven. Men att få ha TID att göra vad man vill (typ) tillsammans är lyxigt så det smäller om det. Fick lite ångestkänslor häromdagen över att ”bara ha 14 semesterdagar (blir nästan tre veckor tack vare helgerna) men så slog det mig att vi ska vara i Spanien i 10 dagar om inte alltför länge. Annars hade vi haft längre sommarsemester, men det finns ju faktiskt fördelar med att dela upp det lite också. Nästa sommar skulle jag dock vilja ha en lååång sommarsemester OCH en veckas solsemester antingen i början eller slutet av sommaren men vi får väl se status då. Jag har i dagsläget ”bara” ett längre vikariat (till och med augusti 2020) så jag vet ju faktiskt inte vad jag gör nästa sommar. Men hur skönt är det inte att ha släppt på kontrollbehovet så pass att det faktiskt känns helt okej med ett vikariat och att det inte är något jag oroar mig för alls? Evelina för några år sedan skulle tyckt att ett vikariat var för ostabilt. Nu känner jag att det enda minuset är att vi inte kan låna upp för att renovera. Å andra sidan kommer jag väl tjäna lika mycket oavsett vikariat eller tillsvidare så länge jag är kvar inom samma sektion (vilket jag vill fortsätta vara), så vi kommer ändå kunna spara ganska mycket till en renovering i etapper. Vilket väl på ett sätt faktiskt är bättre eftersom det motiverar oss till att spara mer för att kunna renovera mer. Och en renovering i etapper plus spara pengar gör att den stora renoveringen blir ”billigare” när det är dags för den sen 🙂

 


 

Tre barn (och ofta fyra med kompis till Elion) är roligt och intensivt men ibland också lugna gatan, som till exempel tidigare idag när Aston gömde sig i ett kuddhav hehe.

 

Våra små leker ofta bra trots åldersskillnaden. Faktiskt så skulle jag nog säga att Elion och Aston leker bättre än vad Elion och Idun gör, även om Idun är ett år närmre i ålder. De är dock ganska olika. Elion och Aston däremot – otroligt lika på väldigt många sätt. Inte minst bollintresset.

 

 

 

Igår kom en stor del av golvet på plats i vardagsrum/kök

 
 

c258d8da-6ad2-4803-b457-10966cf9b916.jpg

Trots en del byggdamm även i badrummet (Mange hängde upp spegeln igår, därav ”dammig” bänk) fick det komma in nya handdukar där igår, av ekologisk bomull från H&M. Fin färg va? Ljus mullvad. Badrummet går i ljusgrått, vitt och ek vilket såklart är lättmatchat med alla färger men kände för någon ljusare, mer neutral färg.

 

 

 

Mange åkte motorcykel till stugan så vi hade bilen för att kunna åka som vi ville. När vi åkte hem en stund innan honom åkte vi vidare till köpcentret för att minisarna ville handla varsin leksak för sina egna pengar. Det bidde två! Idun valde två gosedjur. Aston ville ha ett gosedjur och ett paraply (?). Ett nytillkommet måste under semestern blir alltså att gå en promenad i regnet så han får inviga det på riktigt 🙂

 

Kramar

 
 


Kommentarer


 1. Elina 10 juli, 2019 on 14:52 Svara

  Den här sommaren blir senestern lite konstig iom att vi väntar på bebis. Jag har inte så mkt ork nu innan och när bebis är född brukar det ta ungefär två veckor innan amning och sånt fallit på plats lite. Då kanske barnens sommarlov är över om vi har otur ? Men men, vi får ju en liten bebis iaf! Hade önskat lite bättre väder snart dock så att man kan få lite sommarkänsla på hemmaplan med grillning och dopp från bryggan!

  • Evelina 10 juli, 2019 on 14:56 Svara

   Åh det förstår jag, vila med gott samvete! Vem vet, kanske du bara lidit av för mkt värme nu när du är höggravid ?☺️?
   Lycka till med allt!! ??

   • Elina 11 juli, 2019 on 11:57 Svara

    Tack! ❤️☺️ Ja faktiskt, jag hade nog dött typ om det hade varit högsommarvärme. Aldrig nöjd liksom ?

    • Evelina 14 juli, 2019 on 11:44 Svara

     Haha nej man kan ju alltid ha det bättre… Men gäller att försöka tänka på det som man faktiskt gillar med nuet och acceptera det man har. Lättare sagt än gjort, men också en träningssak tror jag. Som höggravid är man dock tillåten att klaga extra!!! Kramar och kämpa på! ❤

 2. Anna 11 juli, 2019 on 14:22 Svara

  Tänkte bara kolla vart dina ramar var ifrån?
  Har haft Ribba från IKEA men tycker de bågnar….

  • Evelina 14 juli, 2019 on 11:43 Svara

   Köper nästan alla ramar på Granit numera! De är BÄST tycker jag, riktigt glas i också, det har väl inte IKEA på många av sina?!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna