VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EFFEKTIV EGENTID

Hej fina! Idag har vi utnyttjat dagen till max. Hemmamys på förmiddagen och efter lunch lämnade vi de små hos farmor och farfar för några timmar barnfritt. Elion hade redan övergett oss för kompisar. Prio för mig och Mange var att fixa i stugan and so we did. Vi målade klart vardagsrum/kök (andra och sista strykningen), Mange sågade till ändkanten på altanen mot sjön och så provmålade vi lite i hall och barnrum. Sen åkte vi förbi en sushirestaurang och köpte med oss middag som vi passade på att äta hemma på tu man hand innan vi hämtade de små igen. Kom hem till mitt examensbevis i brevlådan! Häftig känsla. Trodde det skulle ta mycket längre tid, upp till 90 dagar kunde vi visst få vänta. Nu tog det bara några veckor. Igår var det för övrigt redan 1 månad sedan examen!

 

Imorgon ska Mange börja lägga golvet! Men nästa onsdag åker Elion till Norrland så det får inte bli för mycket renovering fram tills dess. Viktigt att hitta på saker med honom så gott det går, även om kompisar oftast är det som gäller. Ikväll har vi i alla fall fått spela monopol med honom. Riktigt mysigt och jag skrattade tills tårarna rann. Just spelkvällar är lite av vår grej med Elion, speciellt på sommarkvällarna.

 


Kommentarer


  1. Sandra 9 juli, 2019 on 09:53 Svara

    Fin kjol, var kommer den ifrån?

    • Evelina 9 juli, 2019 on 10:28 Svara

      Den finns på Kappahl. Så skön med fickor, har en likadan i marinblått också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna