VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXAMENSKVÄLLEN

 

Hej tillbaka från världens bästa helg! Alltså wow, jag vet inte hur jag ska kunna återspegla alla de känslor jag har haft de senaste dagarna. Idag var det rakt in i vardag igen, och det var den första arbetsdagen som färdig socionom. Det känns skönt att börja direkt faktiskt, för att komma in i det innan det är dags för semester 🙂

 

Visade ju er några bilder från examensdagen del 1, från den första delen av dagen. Efter lunchen på stan åkte vi hem igen för några timmar för oss själva innan våra middagsgäster skulle anlända. Det var riktigt skönt att bara vara hemma en stund, plocka lite och förbereda grillmiddag. Becca med familj, Adam samt Karro och Elin förgyllde vår kväll. Några syskon fattades, hade gärna samlat alla! Karro är som en syster för mig och när det kommer till mina studier är hon en av dom som stöttat mig stenhårt rakt igenom. Här snackar vi personen som satt och tentapluggade med mig inför min allra första tenta, som svarat på många frågor om vetenskapsteori.

 

 


 

En liten grillbuffé till huvudrätt.

 

 

 


 

Och en pavlova till efterrätt!

 


 

Älskade småsyskon. Tacksam för att ni var med och delade dagen (kvällen) med mig!

 

Vi hade riktigt trevligt långt in på kvällen och ja det närmade sig väl till och med natt innan de åkte hemåt. Det var verkligen en heelt perfekt examensdag på så många vis. Och dygnet därefter, SPA med min älskade var inte fy skam det heller! Ska fixa ett inlägg om det också 🙂

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna