VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA!!

Godmorgon torsdag!

Solen skiner och jag väntar på min klasskamrat för idag ska vi gasa på i vår allra sista examinationsuppgift. Det känns motigt men jag ska försöka vara lika envis och uthållig som rosorna nedan som köptes i en Willysbutik för över två veckor sedan haha:

 

 

 

Ser fram emot att lillasyster och Leon kommer i eftermiddag också. Vi ville träffas innan helgen när Leon ska sova här. Blir spännande att ha en bebis i huset igen! Min lilla godbit. Tänk att det snart är 1 år sedan jag var med stunden när han föddes. Det var helt otroligt magiskt. Ens egna förlossningar är såklart magiska de med, men det blir ju annat när man står vid sidan om och inte är den som är inne i värkar vilka gör att förlossningen liksom inte är lika ”klar” även om man är den som är mest uppe i det.

 

Kram!

 


Kommentarer


  1. Marie 16 maj, 2019 on 20:09 Svara

    Fasen vad grym du är!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna