VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALLERGI & EXAMENSKLÄNNING

Den här enorma tröttheten tar kål på mig. Börjar misstänka att jag kanske är allergisk mot pollen? Näsan rinner konstant, jag är småtäppt och ögonen kliar. En förkylning borde ju bli värre tänker jag, eller i alla fall försvinna… Jag har aldrig haft problem med allergier eller så förut, men min storasyster är allergisk mot typ allt så det finns ju i släkten. Å andra sidan vet jag inte om det är särskilt troligt att få en allergi bara sådär när man passerat 30 år? Å andra sidan igen kan jag tänka mig att det är en sån sak som ligger latent i kroppen och kan bryta ut vid stresspåslag och liknande?

 

Men till något roligare, eller ja, ett i-landsproblem. Vad ska jag ha på mig den 7 juni på min examensdag!? Har verkligen haft noll inspiration till kläder länge nu men detta är ju liksom studenten 2.0! Tidigare år har socionomer tagit examen i slutet av januari (eftersom utbildningen är 3,5 år och började på hösten) men nu när intagning sker både hösttermin och vårtermin är det alltså examen i juni. Smygkollade på bilder från förra examenscermonin och alla var typ svart- eller mörkklädda. Men jag tänker att det kanske hör till vinter och januari? Eller är det helt enkelt dresscode för examen?

 

 

 

En härlig klänning från Nelly

 

Har seriöst letat igenom hela nätet känns det som. Drar mig för att gå i butiker nuförtiden men kanske får göra ett försök nu snart. Det är ju trots allt bara 3 veckor kvar nu…

 

 


Kommentarer


 1. Spjell Zandra 14 maj, 2019 on 11:27 Svara

  Min allergi bröt ut efter första graviditeten, var 28 då. Sen har det bara blivit värre med åren. Har visserligen alltid känt lite kli i halsen av nyklippt gräs men nu är det alla symptom som finns. I år äter jag receptfri medicin från slutet av mars och hoppas att det hjälper.

 2. Mikaela 14 maj, 2019 on 11:47 Svara

  Nu vet jag inte vad du har för budget när det kommer till kläderna men Malina har fina,titta under graduation dresses.Det är även snygg med byxa och kavaj men gissar att du är mer av en klänningstjej.

 3. Johanna 14 maj, 2019 on 17:49 Svara

  Hej!
  I Göteborg när jag gick ut socionomprogrammet i juni 07, hade de flesta mer åt det ljusa hållet, våriga-somriga kläder. Tänker som du att det blir skillnad om man går ut på vintern.

 4. Elina 14 maj, 2019 on 19:46 Svara

  Jag reagerade starkt på pollen förra året. Var ju tydligen nåt slags rekordår då också ? Har inte tagit några tester för att få svart på vitt, men även i år äter jag tabletter. Har lagt till nässpray också! Ögondroppar var ett måste redan förra året. Upplever kli i ögon, rödsprängda ögon, rinnande näsa och slem i halsen. Trötthet vet jag ej, inget jag märkte förra året tror jag. I år är jag höggravid så svårt att veta vad som är vad… men väldigt många blir ju väldigt trötta! Jag fick alltså symtom första gången innan jag fyllde trettioett, har hört att pollenallergi kan komma precis när som helst!

 5. Petra 14 maj, 2019 on 20:31 Svara

  Tipsar om Asos.com
  Så snygga klänningar, många i shiffong och omlott som jag älskar ??
  Bra pris är det också

 6. Malin 15 maj, 2019 on 19:25 Svara

  För 6,5 år sedan när jag tog examen från hälsohögskolan så var det absolut ingen dresscode. Men som du säger, i januari hade de flesta mörka färger. Jag tycker att du ska satsa på något som du känner dig fin och stolt i för det är en stor dag! Och fira, fira med de i din närhet för du har gjort en enorm prestation som fixat en högskoleutbildning! Lycka till med ditt nya jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna