VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SYSKON/KUSINMYS

Idag innehöll en roadtrip för mig och barnen medan pappan i huset skruvade gipsskivor i huset. Vi hälsade på min lillasyster med familj, och innan vi åkte hemåt stannade vi till hos lillebror på jobbet med.

 


 

Tacos till lunch. Alltså den vegetariska färsen från Anamma är gudomlig. Becca bjöds på den hemma hos oss en gång och nu för hon tipset vidare berättade hon. Mer vegetariskt åt folket! Speciellt när det blir minst lika gott, då förstår jag inte alls vitsen med animaliskt. Ernst inredning vill jag för övrigt se mer av hemma hos oss också.

 

 

Min dotter är väldigt hundrädd så Becca fick håll Shakira i famnen stor del av tiden vi var där. Elions hand ser ni med, han hade saknat Shakira, klappade mest hela tiden!

 
 


 

Leon uppskattade kusinbesöket och tittade storögt på dom hela tiden haha. Elion och Idun lekte med honom, och matade honom till och med när vi åt. Så söta. Om cirka en månad ska Leon bo över natten hos oss, det längtar vi efter!

 
 

En mamma som behöver semester. Alltså denna veckan. Horribelt jobbig när det kommer till mammarollen. Var inte kanske inte min smartaste idé att åka på långtur just idag heller med vetskapen om hur det är som det är just nu hehe… Men hoppet sägs ju vara det sista som överger en! Imorgon får Mange ta största ansvaret så att jag får andas ut lite… ?

 


Kommentarer


 1. Maria 14 april, 2019 on 13:07 Svara

  Vi har också en 3-åring i huset, vet precis! ? Ibland vill man checka ut helt från mamma-rollen…

  • Evelina 14 april, 2019 on 15:14 Svara

   Japp!! Har väl varit skonad från det två gånger tidigare kanske, för mig är det helt nytt ?

   • Maria 15 april, 2019 on 21:33 Svara

    Nytt för mig med, den här lillasystern vi har är helt klart mer viljestark och bestämd än storasyster var i samma ålder..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna