VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXAMENSARBETE/C-UPPSATS/KANDIDATUPPSATS

Kan livet gå mer långsamt än när man verkligen, verkligen ser fram emot något + inte själv styr över när det sker? Jag vet man inte ska tala i gåtor och säga A men inte B i bloggvärlden men jag känner att jag ändå vill förmedla att jag är pirrig och förväntansfull. Det är det eller att inte skriva något alls haha. Förhoppningsvis blir det något jag får dela med mig av och blir det inte det får ni helt enkelt stå ut med att jag är lite hemlighetsfull.

 

Nu har de små precis somnat och jag är heelt slut. Ibland blir det bara så tokfel. Men det slutade i alla fall bra, även om jag alltid får så galet dåligt samvete när jag tappar tålamodet och blir arg.

 

Diadem kommer helt klart vara min grej i år. Beställde detta på Nelly för några dagar sedan. Här är jag väg mot jobbet tidigare idag för första gången på 1,5 vecka. Visste inte att jag hade längtat förrän jag var på väg dit, är ju en liten arbetsmyra innerst inne. Och förmiddagen var otroligt produktiv på pluggfronten, så verkligen effektiv dag.

 

 

 


 

Köpte även dessa. Till mig från mig för fint betyg på examensarbetet (lite i efterskott) och som en morot för att det nu faktiskt är slutspurten mot examen! Undrar vad jag ska köpa till mig själv då!? ??

 

Här kan den som är nyfiken läsa vårt examensarbete/c-uppsats/kandidatuppsats (kärt barn har många namn haha). Vi fick så otroligt fina ord från examinatorn, och fick veta att vi skulle få högsta betyg redan vid opponeringen. Ingen komplettering behövdes (vanligtvis får man 10 dagar för lättare korrigeringar alternativt får gå upp till opponering på nytt). Aldrig förr har jag blivit så stolt över mig själv i skolväg!

 

 


Kommentarer


  1. Emmelie 21 februari, 2019 on 05:37 Svara

    Intressant läsning. Mycket bra gjort. Och grattis i efterskott till godkänt avklarat arbete! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna