VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HJÄRNTRÖTT

Efter en helg med vila känner jag mig mycket bättre. Har försökt att inte titta på tv:n eller telefonen, men det är svårt, så jag har gjort det ändå en hel del. Vad GÖR man som sjukling när man inte får göra någonting? Hjärnan är otroligt häftig som säger till så fort det blir för mycket som tur är, så då har jag vilat eller sovit. Eller som tur är, det är såklart inte bra ATT känna att det blir för mycket för då har det ju blivit för mycket… Hjärntrött har fått en helt ny innebörd för mig och nu handlar det bara om att prioritera skolan i den mån det går.


Igår var första dagen jag var ute sedan i fredags morse. I fredags kunde jag knappt sitta upp 1 minut innan jag blev akut illamående. I lördags var status mycket bättre på den fronten men det tog stopp på kvällen av tv-tittande. Vi åkte till stugan en sväng igår i alla fall. Välbehövligt för alla och vi fick se vad pappan i huset har jobbat med de senaste passen + få en liten prommis till och med 🙂


 IMG_1219IMG_1218

Minisarna ÄLSKAR att vara i stugan och greja. Städa efter pappa till exempel 😉


Satte mig framför datorn nu på morgonen efter jag lämnat de små, för att känna efter hur det känns men det blev direkt väldigt jobbigt för ögonen. Började gråta (haha detta är SÅ frustrerande när man vill så mycket!) och ringde chefen för att berätta och ställa in mina jobbmöten den här veckan. Måste helt enkelt lägga fokus på plugg, även om jag säkerligen skulle klara av att delta på dessa möten, men den energi som kommer finnas behöver jag till skolarbete. Jag måste komma framåt där i första hand. Hade fler bilder att visa er med men det får också vänta helt enkelt.


Kram!


Hoppas din vecka har startat toppen ♡Kommentarer


  1. Inne hos Ina 11 februari, 2019 on 12:23 Svara

    Visst vet du att du kan sjukanmäla dig som student och få ha kvar studiemedlet under tiden? Kan vara värt att kolla upp, för det kanske är så att du inte kommer hinna ikapp, då räknas inte veckor av från CSN osv. Krya på dig!

  2. Lina 12 februari, 2019 on 21:02 Svara

    Hoppas du blir piggare snart ?
    Är lite nyfiken på hur det har gått med dig och din mamma, träffas ni fortfarande? 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna