VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HJÄRNSKAKNINGSå här kan det se ut när man råkar ut för blodtrycksfall deluxe mitt i natten på väg mot toaletten och knockar huvudet mot en dörrkarm… ? Började snabbt må skit (svimmade, toksvettades och ville spy om vartannat) men klarade mig tillbaka till sängen. När det inte gick över fick jag krypa tillbaka till sovrumsdörren för att ropa på Mange som sov i soffan. Låg på golvet tills jag blev ”klar” i huvudet igen. Var visst ungefär 20 minuter jag var borta till och från, lyckades se på klockan när jag kom tillbaka till sängen och Mange minns vad den var när jag väckte honom. Mange ringde 1177 som sa akuten direkt ☝?Lyckligtvis visade blodprover och röntgen inte på något allvarligare än just en lindrig hjärnskakning och nu ska jag ”bara” (bl.a) vila mycket och undvika sådant som kräver mycket och längre koncentration, typ läsa böcker och på datorer. I TVÅ VECKOR!! ? Inte det lättaste för en student som inte gör annat än just det… ???


Och Idun fick feber igår kväll. Så tyvärr var hon med i kaoset inatt eftersom hon sov jämte mig och det oroade nog henne en hel del för efter vi åkt strax efter 03 hon inte somnat om. Vi kom hem kring 09 (svärföräldrarna kom hit som ett skott för att vara med barnen när Mange ringde) och sen har vi sovit några timmar i soffan både hon och jag. Mange har mestadels varit hemma han med, men smet iväg på ett jobbmöte i centrum medan vi sov. Sen fick han sova ikapp en stund han också. Ja vilken start på helgen. Mitt i allt är jag tacksam över att det ändå gick så bra som det gjorde! Och Mange lättade upp stämningen rätt rejält (ja efteråt i alla fall) genom att mitt i det utmanande blodprovstagandet på mig (har väldigt svåra kärl så det tog sin tid) SVIMMA han med! Haha stackarn har väldigt svårt för nålar… Skrattar varje gång jag tänker på det, vilken komisk historia ändå ???


Kommentarer


 1. Joanna-livet med psykisk ohälsa 8 februari, 2019 on 17:19 Svara

  Ajaj tur att det inte blev värre. Krya på dig!

 2. Elina 8 februari, 2019 on 18:44 Svara

  Krya på dig!! Vad obehagligt! ??

 3. StrongMama 8 februari, 2019 on 21:02 Svara

  Nej men AJ vad läskigt och ont. Tur att allt gick bra ändå men fy så otäckt.

 4. Hanna 11 februari, 2019 on 17:09 Svara

  Men aouch vilken otur! Det påminner mig om när jag fick en boll i huvudet på en match och ändå dömde klart. Det blev ambulans efter matchen. Det värsta var att jag tre dagar senare skulle börja ett nytt jobb. Jag gick inskolningen på nya jobbet men övrig tid var jag väldigt försiktig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna