VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1,5 MÅNAD TILL TATUERINGSTID

Det slår mig att det är februari. Och i mars har jag tid för tatuering. När jag bokade tiden var det långt fram, ett helt halvår till första lediga tiden. Men nu är det alltså ganska nära helt plötsligt, och jag är inte helt säker på vad jag vill tatuera haha. Ena dagen tänker jag mig nästintill en halv sleeve. Andra dagen vill jag ha något mindre som täcker precis. Men, motivet måste betyda något. Och nu tänker en del av er kanske att ska hon verkligen tatuera sig om hon inte är säker på vad hon vill ha för motiv? Jo det är ju så att jag har riktigt fula ärr på min vänstra överarm. De kommer från när jag var 6 år gammal och blev biten av en schäferblandning. Den attackerade mig med sikte på min hals, jag tog upp armen av ren reflex och det är nog därför jag lever i dag. Men mina ärr syns, väldigt mycket. När olyckan hände sa läkarna att det saknades för mycket hud för att de skulle kunna sy, så jag minns att de bara tejpade över så gott det gick med tunna tejpremsor. Men tänk en schäfers käke på en sexårings arm… Det är hela överarmen typ.

 

Jag har i alla fall funderat ett bra tag på om jag ska tatuera över ärren och förra sommaren när det var soligaste sommaren någonsin och jag blev väldigt brun syntes mina ärr ännu mer. Det gick typ inte en dag utan att någon frågade vad det var och var det kom ifrån. Då kände jag att nu räcker det, nu vill jag ha en tatuering som döljer ärren. Vill ju ändå tatuera mig mer! Jag har såklart några tankar och ännu är det 1,5 månad kvar innan jag måste bestämma mig.

 hipstamaticphoto-571149309.499964.jpg

Lilla Evelina som fick skjuta upp starten i förskoleklass pga. skadan

 

 


Kommentarer


  1. Hanna 6 februari, 2019 on 14:27 Svara

    Det är ju gott om tid att fundera över vad du vill ha. Förstår att du vill dölja dina ärr.

  2. Sandra 7 februari, 2019 on 22:56 Svara

    Vet du skrivit förut om händelsen men det är lika otäckt läsa ändå. Fy sjutton så hemskt bli attackerad av en hund. Vilken tur att den inte fick tag på din hals.

    Blir intressanta se vad du bestämmer dig för. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna