VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MITTIVECKANDAGEN

Äntligen fick jag en pluggdag hemma utan barn. Missförstå mig rätt, men när man studerar 100 % + jobbar 30-40 % är det inte helt lätt att få ihop det om barnen blir sjuka. I alla fall när man som jag har inställningen att helgerna är pluggfria. Då vill jag ha familjetid. Idag är JAG lite krasslig, men det funkar ändå bättre att plugga hemma själv då än att göra det när barnen är hemma haha.

 

Tyvärr har jag haft datorstrul så det har väl inte flutit på så bra som jag hade önskat men helt okej ändå. Känner mig rätt nöjd och tror det blir bra den här veckan ändå även om jag ska in och jobba imorgon igen. Så kul att det finns mer utrymme att jobba mer igen nu när C-uppsatsen är avklarad 🙂

 

Hämtade de små på snowracern och direkt började Idun ta hand om sina dockor och mjukisdjur. Den tjejen är så otroligt omtänksam och har alltid varit.

 

Det där tycker jag är så kul, att se hur deras personligheter finns redan från start men också utvecklas med tiden och av varandra. Unika men på vissa sätt lika. Idun är helt klart den som är mest lik mig i sättet, jag känner igen mig själv helt otroligt mycket i henne. Ordningssam, försiktig och inkännande till en början för att vara säker på sin sak, otroligt smart och lär sig snabbt, hon riktigt suger åt sig kunskap. Kan liksom redan skriva sitt namn. Elion skulle jag beskriva som hälften mig till sättet och hälften Fredrik. Envis som en åsna (jag haha) men samtidigt lite obrydd (på ett positivt sätt, sådär lite chill av sig), tar liksom saker lite som de kommer och planerar nog so much (Fredrik). Han har också lätt för att lära men har liksom inte samma strukturerade inlärningsstil som Idun redan har. Aston är vår lilla pajas. En liten teaterapa. Glad som få och lika busig. Lik pappa med andra ord antar jag 🙂

 

Middagsdags nu och sen innebandy med Elion!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna