VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VABB MED EN TWIST

Tillbaka till verkligheten! Efter mitt förra inlägg blev jag sämre och sämre och hade över 39 graders feber på fredagskvällen. Man kan säga att det var två stora hinder för att komma någonstans med pluggandet haha. Var ju hemma och vabbade för tusan?! Alltså jag var SÅ förstörd, fattar verkligen inte hur barn kan busa trots feber? Jag var tvungen att lägga mig i ett varmt bad och bönade Mange att komma hem till slut. Han hade lovat att försöka komma hem tidigare men blev sen ändå. Verkligen inget gick som jag ville den dagen hehe. Förutom att mina älskade barn faktiskt lekte jättebra tillsammans och tillät lilla mamma att vila till största delen ❤️
 

 
Men idag, nu börjar jag känna mig som vanligt igen! Vi tog en promenad hela familjen efter frukosten idag. Urmysigt, och vilket väder! Önskar mig såna här helger hela hösten nu, ja alltså vädermässigt som idag. Sjukdom vill vi förstås slippa men jag känner verkligen att vi har haft tur hittills (peppar peppar), med endast en ynka vabbdag. Hoppas jag inte får äta upp det där nu hehe… Kanske är som när man skriver att barnen sovit såå bra så gör de allt annat än det prick på direkten ?

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna