VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI FICK LÅNA EN BEBIS

Och inte vilken bebis som helst utan vår älskade Leon! Leon som för alltid kommer vara extra speciell för mig eftersom jag fick vara med när han föddes.

Pappa Anton skulle på hockey och mamma Becca var med en kompis ett par timmar. Det var jag som erbjöd oss att vara barnvakt om hon kände sig redo för det. Så himla mycket win win för alla ju ?

Tror han tyckte det var lite mysigt han också, min kära man ?

Mammamys igen. Allt gick hur smidigt som helst, Leon är en väldigt enkel bebis vilket jag tror också gör att Becca kunde slappna av under tiden hon var iväg.

Så glad att kunna hjälpa till trots att vi bor en bit bort, det är ju för bra att det kommer bli en del hockey framöver nu när säsongen är igång igen (Anton är kompis med en spelare i HV så de är ett gäng som tittar på matcherna). Jag tänker att detta är ett stöd jag själv gärna hade haft när jag var nybliven ung mamma, men vi hade ingen familj nära så det blev inte så. Känns fint att få ge det till någon annan för jag vet hur mycket det betyder med barnvaktshjälp helt enkelt ☺️


Kommentarer


 1. Elina 22 september, 2018 on 21:08 Svara

  Vill typ ha en bebis nu när jag ser en sån där goding ??? farligt ju!!

  • Evelina 22 september, 2018 on 23:09 Svara

   Ja verkligen ?? såå gosigt!!! ?????

 2. Julia 23 september, 2018 on 15:26 Svara

  Alltså så himla söt bebis! Tycker han ser ut att vara lik din syster med 🙂
  Och ja, vilken insats att ställa upp som barnvakt sådär. Jag fick barn för snart 8 månader sedan men vi har inte haft barnvakt ännu även om jag har familj som jag står nära. Min mamma jobbar väldigt mycket så hinner tyvärr inte träffa sitt barnbarn så ofta och mina syskon har inga barn ännu så känner mig helt enkelt inte bekväm med att lämna. Inget jag lider av men det hade ju inte varit fel att kunna få hjälp några timmar sådär 🙂

  • Evelina 24 september, 2018 on 10:21 Svara

   Våga fråga även om du inte får erbjudande tänker jag? Det har jag blivit bättre på, men jag vet inte hur gamla mina barn varit första gångerna de haft barnvakt. Jag har haft riktigt svårt för att lämna bort dom, och det ska man såklart lyssna på. Det är ju så individuellt och inget är rätt eller fel! Kanske du kan fråga något av dina syskon och de kan börja med en promenad med barnvagnen? Så kan ni alla vänja er i lugn takt 🙂
   Kram!

 3. Marianne 25 september, 2018 on 21:37 Svara

  Så fina bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna