VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SPOLA FRAM TIDEN NÅGRA DAGAR TACK

Du vet att det är tentavecka när du:

 

-har mer skiftande humör än den värsta pms:en…

-plötsligt tycker det är lika lockande att storstäda och putsa fönster som det är att bada under en solsemester, ja det finns tusen andra saker du helt plötsligt väldigt gärna vill göra!?

-med jämna mellanrum hamnar helt i din egen värld, likgiltig, eftersom du repeterar begrepp för dig själv. Begrepp som om en vecka inte kommer vara ett dugg användbara

-vilket får dig gråtfärdig till och från (här förstår man vikten av att känna meningsfullhet haha)

 
 
IMG_1031 IMG_1032

Önskar mig tillbaka till sommar och sol igen! Kanske inte just den här dagen egentligen för nu när jag ser bilden kommer jag ihåg att jag hade börjat få feber och blev jättedålig på kvällen haha…

 

Helgen har bjudit på en inre brottning för min del men faktiskt så känner jag ett helt annat lugn efter att jag fick sitta med böckerna igår. Mange tog barnen och handlade först brädor och åkte sen till stugan där de hängde i flera timmar. Såå välbehövligt för min del. Jag har pluggat i snart tre år men det är inte många helgdagar jag har pluggat, för att jag helt enkelt har lagt upp tiden bra under veckodagarna. Den här tentan kräver dock lite mer, det är så mycket begrepp som ska fastna och förstås innan jag ens kan gå vidare till det man faktiskt behöver kunna. Så då kände jag att jag hellre sitter en söndag för att kunna slappna av lite mer nu dagarna innan. And it worked, så skönt.

 

Ska sätta mig med tentaanteckningar nu och pimpla pepsi max. Har åtminstone lovat mig själv ett träningspass under lunchen idag igen bara för att inte fastna i dålig hållning framför datorn 😉

 

 
 


Kommentarer


 1. Malin 17 september, 2018 on 11:12 Svara

  Hejja Evelina!! Det kommer gå toppen bra det är jag helt övertygad om, du är ju en grym tjej! Se fram emot tentan istället och unna dig nåt då tycker extra mkt om efter du skrivit! Kramar och pepp!

  • Evelina 17 september, 2018 on 18:17 Svara

   Tack söta snälla! ❤️❤️❤️
   Det ska jag göra, bra tips ?

 2. Elina 17 september, 2018 on 15:11 Svara

  Minns hur jag brukade göra inför en tenta, pluggade mindre och mindre. ? När jag visste att jag skulle klara mig tog jag allt över typ C som en bonus. Brukade åka och shoppa om tentan låg på eftermiddagen. ? Kan ju säga att mitt snitt nog också låg på C. Dumt på ett sätt, kunde nog fått högre om jag varit lite mer ambitiös. Men å andra sidan var det oftast ingen tentastress om det inte blev för mkt vab innan.. Fick dock A på uppsatsen när jag verkligen sket i betyget eftersom jag redan fått jobb. Men det där A:et gjorde ju också att jag bytte bana till forskning, eftersom det också var den roligaste kursen. Så no harm done i slutändan! ☺️ Lycka till! Men tänk också att det inte är hela världen, så länge det inte blir omtenta! ?

  • Evelina 17 september, 2018 on 18:20 Svara

   Haha ja man lär ju sig lite för varje kurs, i början tyckte jag det var svårt att avgränsa sig… man kan ju inte läsa och komma ihåg allt! Var det C-uppsatsen som gjorde att du kom in på forskning?
   Mange brukar säga att han tycker jag ska ha G (vi har bara U,G och VG) – får jag mer har jag egentligen pluggat för mycket ? och det är ju ändå sant, för klara kurserna är allt som behövd för att få examen trots allt ☺️
   Kram och tack! ❤️

   • Elina 17 september, 2018 on 20:26 Svara

    Jag har dålig koll på C och D-uppsats… gick Civilekonomprogrammet, som de sedan tog bort på SU. Men det var en termin uppsats, 30 hp. Och ja, det var den som fick mig att få upp ögonen för forskning, eller snarare min uppsatshandledare som nu även är min huvudhandledare. ☺️ Läste ditt senaste inlägg också och insåg då att det handlar ju just om att få läget under kontroll! Sen är det kanske olika mellan människor när man känner att allt är under kontroll. Ett troligt C eller ett VG ? Skönt att du har kontroll nu iaf! ?

    • Evelina 18 september, 2018 on 09:19 Svara

     Då var det D-uppsats skulle jag tro, C-uppsats är ”bara” en halv termin 🙂
     Haha det är ju sant, jag har nog helt klart så jag klarar G som det är nu 😉
     Kram!

 3. Inne hos Ina 17 september, 2018 on 19:14 Svara

  Haha, jag blev alltid väldigt nyfiken på hur det såg ut under badkaret när det var dags för tenta. Lycka till, det kommer nog gå bra 🙂

  • Evelina 17 september, 2018 on 19:33 Svara

   Hahaha! Exakt så är det ju verkligen! ???
   Tack snälla, känns under kontroll nu äntligen.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna