VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÄGET UNDER KONTROLL

img_7337-1.jpg

A N A N A S – årets frukt om du frågar mig.

 

Har nog aldrig ätit så god ananas som vi gjorde när vi var i Palma. Även om det stod att den var från Marocko haha.

 

 Nu är läget under kontroll! Satt och skrev ihop mina föreläsningsanteckningar med anteckningar från böckerna idag. När Mange kom hem efter jobbet vid 15 blev jag precis klar. Han hämtade minisarna och vi köpte med oss grillmat ut till stugan. Mycket (!!) välbehövlig paus måste jag säga. Och viktiga beslut behövde tas idag, som hur långt ut från ytterdörren altanen ska gå haha. Så gulligt att jag får vara delaktig i alla beslut som rör stugan, det gör såklart att det känns allt mer som vårt. För stugan är ju egentligen Manges, han köpte den något år innan vi träffades. Faktiskt med en annan tjej (som han köpte ut sen när de gjorde slut). Men nu är ju hela stugan utbytt efter det, så det känns ändå som vårt på riktigt. Och det är just därför jag tror att Mange gärna vill att jag är med och bestämmer kring minsta lilla detalj, för att han vill inkludera mig, så att jag ska trivas där. Det är ju svårt att trivas på en byggarbetsplats haha, men ju mer jag visualiserar att det är färdigt och vi kan BO där, ja då känns det faktiskt riktigt spännande. Av någon anledning tänker jag mig att vi ska vakna upp där nästa jul!?? Haha det är ju en bit bort, men denna julen är det definitivt inte klart invändigt, så då är det ju nästa jul som gäller. Och just ju är kanske för att det är större chanser att det är en vit jul där haha. Alltid kallare där på vintern, och oftast varmare på sommaren.

 

NU ska jag träna. Blev ingen lunchträning. Satt verkligen nonstop och skrev hela dagen, åt till och med framför datorn… Usch, det är inte bra att göra så men å andra sidan har min tentaångest släppt HELT nu så jag får ändå säga att det var det värt 🙂

 

KRAM!

 


Kommentarer


  1. Hanna 18 september, 2018 on 07:45 Svara

    Härligt att ångesten har släppt helt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna