VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI GÖR OSS REDO

Nu är det inte många timmar kvar tills vi vinkar av våra minisar för några dagar med farmor och farfar. Har försökt prata en del om det och allt roligt de ska göra, och det känns som att lämningen kommer gå fint. Farmor och farfar må vara utomlands ofta, men när de väl är på svensk mark då ses de ju ofta, ofta.

 

 


 

Förmiddagen bestod av fotbollscup, vi var och hejade hela familjen! Det kändes fint, längesedan Mange var med. Och rätt skönt att vara två vuxna på två små måste jag ändå säga 😉

 
 

img_5774-1.jpg

Eftermiddagen har vi mest varit hemma. Städat. Packat. Njutit det sista av de vackra rosorna jag fick av Mange för över en vecka sen. Tvättat. Pussat och kramats. Åhh vad en del av mig blir ledsen av att tänka på att vara ifrån Idun och Aston så länge. Elion är ju både större och van att vara ifrån mig så det känns inte alls på samma sätt.

 

 
img_5897.jpg

Kvällen består av lire mer småfix inför avfärd. Jag har igår och idag handlat småpresenter (typ målarböcker, pennor, dvd-filmer och småleksaker) som jag nu har slagit in – ett paket åt Idun och ett åt Aston. Jag har berättat att de ska få en present imorgon bitti som de kan öppna efter att vi sagt hejdå. Tänker att det då dels blir en kul grej för dom att se fram emot så att det går ännu smidigare att skiljas åt. Men också ett sätt för dom att under de närmsta dagarna känna att vi finns med på ett hörn och tänker på dom, även om vi inte är hemma. Och så varsitt handskrivet kort som gör det hela ännu mer personligt och som jag vet att de kommer tycka om att farmor läser för dom. Nu är det inte massa dyra grejer i, utan jag har köpt det mesta i såna där fyndhörnor på Hemmahallen och Citygross där allt kostar 10 kr haha. Det var dvd:filmerna som kostade 99 kr för två då, men tanken är ju såklart inte att de ska få dyra presenter utan som sagt att de ska känna att vi tänker på dom även när vi inte är med dom.

 

Dags att packa min väska kanske?? Bikini, några kjolar, linnen och pocketböcker är nog allt som behövs tror jag? Fokus kommer vara avslappning, sol, bad och god mat!

 

 


Kommentarer


 1. Elina 18 augusti, 2018 on 22:28 Svara

  Vilken smart grej det där med presenterna! Det ska jag lägga på minnet ?? trevlig resa!

 2. Lisa 18 augusti, 2018 on 22:55 Svara

  Njut av att bara vara med varandra, det behövs mer än man tror! Tänk vilken tur barnen har som får vara i flera dagar med favoritpersoner och få full fokus av de.
  Kommer själv ihåg bör jag var liten och fick vara några dagar med min mormor eller farmor och det var ju rena lyxen! De kommer definitivt inte att vara ledsna så njut med varandra ❤️

  Kram
  http://www.nouw.com/noos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna