VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄLSKA VARDAGSMOTION!

Morgonlooken ?? Lämnat de små på förskola och tänkte cykla till skolmöte… Det gjorde jag, men började smådugga på vägen. Tur att jag kom iväg innan dess, annars hade jag tagit bilen, men vardagsmotion är ??????


Det blir jobb hela dagen lång och det är en jobbdag helt i min smak. Möten, telefonsamtal och en del skrivande. En perfekt mix. Morgonens skolmöte gick dessutom jättebra, mitt första egna att hålla i. Efter jobbet ska jag cykla hem och sen tror jag Mange ska till stugan. Jag och minisarna får ha hemmamys och ikväll efter fotbollsträning kommer även Elion. Vi kanske hinner gå och titta på träningen om jag kommer hem i tid och middagen är effektiv (träningen är annars mitt i vår ordinarie middagstid).Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna