VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA SEMESTERVECKAN

Godmåndag!

Här har Manges sista semestervecka startat och det känns ju sådär alltså. Men vi får vara glada för att han ens kunde ta fyra veckors semester. Sen har vi ju en loveweekend bara han och jag om några veckor. Även om vi inte har haft speciellt mkt tid tillsammans så har han tyvärr inte kommit så långt han vill ute i stugan heller, så just nu känns det som att det inte blir den bästa av de bästa semestrarna direkt. Även om vi förstås har flera guldkorn som stannar i hjärtat för alltid! Och vi hade i alla fall tur med vädret som en av mina favoritfilmer i barndomen hette haha. Varmaste juli på 260 år tror jag att jag hörde igår men jag kanske hörde fel. Och jag, jag är toknöjd med mitt upplägg om att vara föräldraledig större delen av sommaren och jobba 1-2 dagar i veckan. Det upplägget fortsätter i några veckor till. Vecka 34 är jag helt ledig och vecka 35 börjar plugget igen! Då får vi se hur utrymmet för extrajobb blir, men jag hoppas verkligen att minst en gång i veckan känns rimligt.


Det känns lite märkligt hur jag liksom glömmer av bloggen då och då nuförtiden, det har aldrig hänt förut? Nu var det visst två dagars tystnad. Kanske behövs en sån period nu helt enkelt. De senaste två dagarna har vi i alla fall varit och hälsat på i svärföräldrarnas sommarstuga. Där var vi igår från lunch till kväll. Badade, grillade och bara myste.I lördags hade jag och minisarna en shoppingdag, men jag skulle tro att de säger att åka buss var det roligaste den dagen. Det och leklandet. Är så mysigt nu när de båda är så stora att man kan åka iväg utan vagnen på såna småturer. Jag gillar att göra även en shoppingtur till ett äventyr i deras ögon, genom att ”spexa till det” med att åka buss 😉


Vi handlade allt på bilden ovan och lite till, men detta var vad vi fick med oss från Lindex. Plus två presenter till lillkusinen Leon. Honom ska vi hälsa på någon dag nu i veckan, jag längtar!!Kommentarer


 1. Maja 23 juli, 2018 on 17:05 Svara

  Känns erat förhållande lite tråkigt?

  • Evelina 23 juli, 2018 on 19:27 Svara

   Haha va? Tråkigt nej, för lite tid tillsammans ja ?

 2. Marie 24 juli, 2018 on 16:05 Svara

  Fina kläder! Och ja visst är tiden knapp med småbarn hemma, tiden för varann endast kommer så småningom brukar jag tänka ☺️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna