VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMAR & UPPLADDNING

Inlägget är i samarbete med Jollyroom


Vad är mer sommar än att cykla? Nu har samtliga i familjen cyklar, även om det förstås dröjer ett tag till innan vi kan cykla på utflykter tillsammans. Men istället för att ta en promenad med vagnen kan vi nu gå med barn som cyklar!


IMG_8625

Astons cykel har kompletterats med en cykelstång eftersom han behöver lite stöd och farthjälp. Idun cyklar på som bara den, man tror inte hon gjort något annat ungefär. Nästa sommar cyklar hon nog utan stödhjul.


Alla barnen har cyklar från Pinepeak, ett märke med stort utbud av utelek.


 IMG_8644 IMG_8649

Cykelkorg, rosa och hjärtan är den här tjejens melodi, hon är verkligen överlycklig över sin nya fina cykel! Hon har en 16″ cykel, Aston en 12″ och Elion har en 26″. Vad dom växer snabbt!? Nu har vi inga bebisar längre, det känns… ovant faktiskt haha. I våra fem år tillsammans har vi haft bebisar stor del av den tiden.


 IMG_8668IMG_8665

Även skorna är nya, från Little Champs. Matchar stödhjulen och övriga cykeldetaljer perfekt 🙂


Nästa vecka kommer Jollyroom ha en Back to school-kampanj med massa härliga erbjudanden, den får ni INTE missa (inte den stora sommarrean som är nu heller förstås!). Jag ska visa er hur mina barn blir redo för en höst med skola och lek, de har fått fina pennfodral bland annat.


Åh jag minns fortfarande känslan när JAG skulle börja skolan efter varje sommarlov. Ja jag går ju fortfarande i skolan haha, men ni vet när man var liten. Framför allt i låg- och mellanstadiet älskade jag biten med att ladda upp med nya pennor, suddgummin och mönstrade papper att slå in skolböcker med.
Kommentarer


 1. Jenny 21 juli, 2018 on 04:35 Svara

  Vad mysigt att kunna cykla hela familjen!
  Är Aston intresserad/duktig på att cykla. Vi har en liten kille i samma ålder o han är inte alls intresserad av sin trehjuling ens! Balanscykel en väldigt kort stund, men nja, knappt den heller!

  • Evelina 21 juli, 2018 on 14:29 Svara

   Ja han är både intresserad och duktig men behöver som sagt en stödpinne ☺️ Balanscykel är han inte speciellt intresserad av, trehjuling sådär. Elion var på samma nivå i den åldern men Idun har väl egentligen fått intresse för cykling nu det senaste, så nästan ett år senare än killarna ?

 2. Ewe 21 juli, 2018 on 16:16 Svara

  Haha jag började min semester igår och får lite lätt ångest över alla skolstartskampanjer ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna