VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT KUNNA STYRA SIN ARBETSTID

Det var inte riktigt lika roligt att gå till jobbet idag när jag visste att övriga fyra i familjen skulle vara hemma och lediga. Elion hade inte ens gått upp när jag gick. Känslan kom till mig redan igår när jag laddade för jobb och då bestämde jag mig för att de veckor det är möjligt jobba en dag i veckan i stället för två de veckor under Manges semester, dvs fyra veckor framåt. Vissa veckor går det inte pga. möten eller hembesök, som t.ex. imorgon men då får det bli en halvdag. Är löjligt tacksam över att ha möjlighet att kunna styra och bestämma mina arbetstider i väldigt stor utsträckning. Och den här sommaren ska familjen och föräldraledighet få ha ett stort fokus!IMG_8385

Bara för att jag älskar min mans profil. Skäggstubb är bland det hetaste jag vet på en man 😉


Bilden ovan är från en varm sommardag vid stranden tidigare i sommar när vi alla precis hade svalkat oss i Vättern. Den fick passa in bara för att övriga familjen har badat en hel del idag. När jag kom hem en en svettig cykeltur på väg hem från jobbet förberedde Mange grillspett och vi åt middag tillsammans innan han åkte till stugan för kvällsjobb. Det är hög tid att sätta igång med semesterplanerna där ute. Mycket (allt?) tar ju längre tid än vad man tänker sig och att skjuta upp starten hjälper ju inte direkt till haha. Medan han jobbar på ska jag nog sträcka ut mig i soffan och kolla på någon serie tills han kommer hem. Tänkte träna men känner mig för trött, och det är ju faktiskt en dag imorgon också.


Kram!Kommentarer


 1. Madeleine 4 juli, 2018 on 21:54 Svara

  Tycker det låter toppen att du har möjlighet att anpassa jobbet så mycket!
  På tal om bad ska min man och jag få ett barnfritt dygn tillsammans i din stad nästa vecka. Sova på hotell, äta gott och bara vara tillsammans. Min fråga till dig är om du har något mysigt strandtips? Vet att Vätterstranden finns, men har läst att det är mest ungdomar som hänger där?
  / Madeleine

  • Evelina 4 juli, 2018 on 22:20 Svara

   Ja det är härligt ☺️

   Vad MYSIGT! ? Tycker vätterstranden är ett väldigt bra alternativ med tanke på att det ligger i stan, om ni ska bo där? Det är en ganska lång strand, så man kan oftast hitta en liten lucka någonstans även om det är mycket folk. Annars kan ni komma bort till ”vår” strand, Sannabadet ? Det är fint och lugnare, men sluttningen ligger lite tokigt om man vill sola. Vätterstranden är ju mer plant. Finns andra sjöar runt om men tycker ingen annan är så fin som Vättern även om den är lite kallare.
   Kram!

 2. Madeleine 5 juli, 2018 on 09:06 Svara

  Åh tack snälla för svar! Vi ska bo på Vox. Utan barn har vi ju även lite mer tid att gå runt och leta lite efter den perfekta platsen ?
  Hoppas du får en fin dag ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna