VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DANIEL & ESTER

 

Igår var det Danne och Esters dag! Manges minstebror och numera fru ♡

 

IMG_8398 IMG_8399 IMG_8402

Stunden i kyrkan var väldigt vacker, det allra finaste (förutom det uppenbara) var när Esters tärnor och bästa vänner sjöng en låt till brudparet. Otroligt känslosamt, och när jag såg hur berörd Ester blev fick jag tårar i ögonen. Vi var nog alla berörda av den skönsången. Mange och Niklas (mellanbrodern) var bestmen.

 

 

 

IMG_8428

Hur vacker klänning?

 

 

 

IMG_8515IMG_8512 IMG_8519IMG_8521IMG_8525IMG_8540

Hur vackert dekorerat i festlokalen?

 

 

 

IMG_8536

Hur vacker brudbukett?

 

 

 

IMG_8538IMG_8561

Hur god mat? Haha ja det är såklart svårt för er att svara på, men den var mycket utsökt. Ni förstår kanske var jag vill komma? Allt var väldigt gott, fint, kärleksfullt och helrätt.

 

 

IMG_8562 IMG_8563

En av MÅNGA skålar

 

 

 

IMG_8544IMG_8545IMG_8548IMG_8543

Kvällen var alldeles lagom uppstyrt med lekar, tal och annat skoj. Gissa-din-mans-vad och gissa-din-frus-hand ledde till många skratt, den kördes på min systers bröllop i februari också men min kära syster hade inte lika stor koll på sin mans vad som Ester hade. Vilket i och för sig bara leder till ännu mer skratt hehe.

 

 IMG_8554 IMG_8557

Tal hölls också, här av min kära svärmor som ju numera har två svärdöttrar

 

   IMG_8568 IMG_8571 IMG_8576

Efter middagen och innan efterrätt och tårta passade det perfekt att gå ut i den härliga sommarkvällen för att fotografera. Världens utsikt som jag av någon anledning inte förevigade.

 

    IMG_8590IMG_8586

Enda minuset var nog att jag och Mange inte ens satt vid samma bord. Hade ju sett fram emot en kväll med honom också. Men mitt bordssällskap var trevligt och vi var alla rätt duktiga på att snurra runt mellan maträtterna och i pauserna också för att prata och lära känna alla nya.

 

Jag åkte hemåt framåt 01 men Mange stannade kvar och kom hem vid 04. Vissa, bl.a. svärmor och svärfar stannade till 06 hahaha…. Så en del av gänget var lite slitna idag minst sagt. Jag och barnen åkte tillbaka till festlokalen vid 10 (svärmor hämtade vi minsann på vägen, vilken powerkvinna va?!) för att hjälpa till med städning och transportera mat och grejer till deras hus. Sen blev vi spontant kvar hemma hos dom och vi blev fler och fler. Mange kom också dit och det bjöds på korv med bröd, efterrättsrätter och tårtrester medan de nygifta tu öppnade sina presenter. Väldigt spontant som sagt men hur mysigt som helst! Är så tacksam över att ha fått vara med och dela deras stora dag!

 
 


Kommentarer


 1. Emma 3 juli, 2018 on 17:19 Svara

  Någon minstebror ser han inte ut att vara men yngst kanske! ?

  • Evelina 3 juli, 2018 on 17:21 Svara

   Yngst men längst 😉 Lillebror säger ju inte hela sanningen eftersom de är två sådana så valde titlarna minstebror och mellanbror haha.

 2. Millan 3 juli, 2018 on 17:37 Svara

  Det är väl ganska otraditionellt att placera etablerade par tillsammans (nyförlovade undantaget), tanken är väl att man träffar varandra hela tiden och att man under kvällar som denna ska kunna lära känna andra människor ?

  • Evelina 3 juli, 2018 on 19:23 Svara

   Ja jag vet att det är ”regel” under bröllop, MEN de bröllop jag varit på upplever jag ändå att det varit mest lyckat att få sitta bredvid, snett emot eller mitt emot sitt sällskap och sen nya bekantskaper runt om. Det tycker jag räcker och när vi har barnfritt och barnvakt vill jag ju såklart umgås med min man och inte för mig BARA nya människor. Faktiskt ?MEN hade väldigt trevligt vid mitt bord ändå, även om jag saknade Manges sällskap ?

   • Millan 3 juli, 2018 on 19:49 Svara

    Förstår dig absolut ?

 3. Camilla 3 juli, 2018 on 18:43 Svara

  Ser jättefint ut! Visst är väl tradition att makar inte sitter vid samma bord?

  • Evelina 3 juli, 2018 on 19:24 Svara

   Ja det är det ?

 4. Sara 3 juli, 2018 on 20:33 Svara

  Åh jag tycker precis samma! Vi gifter oss om mindre än 5 veckor och jag tänker strunta i alla ”regler” och placera paren vid samma bord! Upplever själv att jag har som trevligast då!
  (Fina smycken, har valt samma till vår dag ??❤️ )

  • Evelina 3 juli, 2018 on 22:31 Svara

   Det tycker jag att ni gör helt rätt i! ☺️
   Hoppas att ni får en underbar dag! ??

 5. Jonna 4 juli, 2018 on 13:49 Svara

  Jag ska på bröllop som singel senare i sommar, så för mig spelar bordsplacering ingen roll. Men skulle jag varit kär kan jag tänka mig att jag gärna hade velat sitta bredvid honom, det är ju så mycket mysigare att få dela en sån upplevelse tillsammans, bredvid varandra. Sen förstår jag att man gärna undviker att de som redan känner varandra ska sitta ihop, eftersom det så lätt skapar grupperingar. Men att låta par sitta bredvid varandra och sen blanda in nytt folk vid samma bord tycker jag låter helt perfekt. 🙂

  • Evelina 4 juli, 2018 on 21:11 Svara

   Verkligen! Jamen precis, jag sitter gärna med såna jag inte känner men Mange föredrar jag att ha i närheten såklart ? det blev ju bra ändå, men kvällen hade kunnat bli ÄNNU roligare för min egen del med lite otraditionell bordsplaceringsupplägg tror jag 🙂

 6. Sandra 4 juli, 2018 on 15:53 Svara

  Förstår du var lite besviken över att inte sitta med M. Jag tycker det är så trist att sitta med massa människor man inte känner, jag är ju inte på bröllop för att skaffa nya vänner direkt ?
  Visst det är upp till brudparet att bestämma, men då vill åtminstone jag veta det innan så kan jag skippa middagen (jag var med innan i kyrkan men skippat middagen en gång). På sambons systers bröllop hamnade jag intill helt okända människor som var lika roade av situationen som mig. Det ska vara roligt gå på bröllop, inte påtvingat.

  • Evelina 4 juli, 2018 on 21:06 Svara

   Jag har absolut inget emot att prata med vänners vänner och släkt, men jag är ju inte där för att BARA prata med okända en hel kväll 😉 Skulle kunna bli lite onödigt stelt många gånger om man skulle hamna vid ett bord där man inte känner någon och inte klickar med någon heller. Nu blev det ju ändå bra som sagt, men visst saknade jag att sitta i närheten av M för att kunna njuta av en barnfri kväll fullt ut ?

 7. Inne hos Ina 4 juli, 2018 on 19:50 Svara

  Åh, jag ÄLSKAR bröllop. Skulle vilja gifta mig en 10-15 gånger till för att det var så roligt och för att jag älskade planeringen av det. Funderar på någon typ av 5-årsfest nästa år för att få göra en lightvariant i alla fall 🙂

  • Evelina 5 juli, 2018 on 12:47 Svara

   Låter som en underbar idé ?

 8. JUNITJEJ 5 juli, 2018 on 21:22 Svara

  Vilket fint brudpar! Bröderna är så lika!

  • Evelina 5 juli, 2018 on 21:47 Svara

   Ja visst är dom vackra?! Allt var så himla fint verkligen ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna