VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA SVERIGE & ITALIENSK GLASS

Hur härligt med ledig dag mitt i veckan? Igår kändes det som fredag när vi avslutade dagen med ett glas vin (öl för Mange) i soffan och idag har det därmed känts som lördag. Jag är ledig tills på tisdag när jag börjar mitt nya jobb så jag ska i och för sig ha lördag i en vecka haha…Smultronbuskarna har börjat explodera på baksidan så vi gjorde den första lilla skörden idag. Många fler är på gång, eller jag vet inte hur många som är kvar efter att jag såg Aston smyga dit en eller fem gånger haha.


Dagen bjöd på cykeltur till stan (idag igen) med picknick till lunch, och glass till efterrätt. Hela familjen älskar verkligen att göra cykelutflykter, så det får bli många sådana i sommar. Jag önskar att Sverige skulle fira nationaldagen som vårt grannland Norge men kanske firandet är större i t.ex Stockholm, Göteborg och Malmö?


Nu har vi precis målat den sista strykningen med färg på nya väggen här på framsidan. Bara en stuga kvar att måla nu då 😉 Planerna är lite ändrade där. Det verkar som att istället för att ha prio att göra färdigt allt invändigt kommer vi fokusera på altanen. Snickra inomhus passar ju ändå bättre till hösten när man (Mange) vill vara inne och jobba 🙂Kommentarer


 1. Lina 6 juni, 2018 on 22:18 Svara

  Ah, den glassen såg ju supersmarrig ut! Var i Jkpg hittar man den? 🙂

  • Evelina 7 juni, 2018 on 07:34 Svara

   Glassfabriken i östra centrum ???

 2. Milla 7 juni, 2018 on 06:52 Svara

  Tycker vi e så tråkiga i Sverige jämfört med Norge o Usa. Jobbade iof i går men d e inte så stort i Gbg. Det e väl som i sthlm man firar i Slottskogen med picknick

  • Evelina 7 juni, 2018 on 08:25 Svara

   Ja håller med! Borde vara mer som midsommarafton!! 🙂 Även om vi hade firande i en park mitt i stan så är det liksom inte någon stor grej tycker jag. Det borde det ju vara – Sverige är fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna