VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÅRETS FÖRSTA SPRINGTUR

Det blev en kort praktikdag, på lunchen ringde Elions fritids och sa att han var hängig och kände sig febrig. Eftersom F jobbar i Tyskland och inte är hemma förrän sent ikväll var det inte så mycket att välja på än att åka och hämta honom. Men det var ändå rätt bra tajming eftersom jag var såå trött idag. Var på bio med Petra igår kväll men såna aktiviteter är väl inte helt lämpliga på vardagskvällar eftersom vi har så tidiga morgnar… Det var alltså ganska skönt att komma hem och vila i eftermiddag! Bion vi såg vad Blockers, det var förhandsvisning och vi skrattade så vi grät flera gånger.


Idag skulle jag och Elion åkt på innebandyavslutning, vilket innebär match mellan föräldrar och barn. Hade sett fram emot det SÅ mycket men det går såklart inte när Elion inte känner sig helt kry. Istället tog jag mig ut på den första springturen på väldigt länge. 2 km och mitt enda mål var att inte stanna. Lyckades bättre än vad jag trodde, med tanke på hur länge det var sen sist så det är väl bara att konstatera att det är bra träning att gå med syskonvagnen 😉


Låg på spikmattan efteråt haha. Den jag har är GRYM om man har knutor och envisa spänningar.

Duschen nästa och sen soffan med min älskade man.


KRAM!Kommentarer


 1. C&Livet 5 april, 2018 on 08:08 Svara

  Hej!
  Jag blev lite nyfiken på det där med spikmattan. Har testat det innan, men inte tänkt så mycket på varför man använder den. Nu när jag läste om att du tycker den är funkar topp till spänningar och knutor blev jag nyfiken 🙂
  Jag har en del spänningar med mera och känner att om det skulle ”räcka” med att införskaffa en sådan så är det ju ett första steg i varje fall!
  Tack för en fin blogg!
  KRAM <3

  • Evelina 5 april, 2018 on 08:11 Svara

   Ja det låter som att du också behöver en 😉
   Det är ingen ”vanlig” spikmatta med de runda, låga piggarna utan en som VERKLIGEN tar på djupet. Så har du knutor och envisa spänningar tror jag du kommer uppskatta den massor du med.
   Man kan anpassa lite också, ett tips är att använda en tunn tshirt på dig första gången. För det känns att ligga på den utan tröja men jag brukar göra det när spänningarna är som värst, som igår. Gör svinont först men blir behagligare efter kanske 10-15 minuter oftast. Och ligger jag riktigt länge (typ 40 minuter) kan jag nästan somna till slut haha. Det tror man inte från början!

   Denna är det:
   https://www.medistore.se/product.html/svenska-spikmattan-classic-for-rygg

   Emellanåt känns det som att jag inte skulle ha klarat mig utan den, för den tar bort spänningar som inte massage från mannen ens rår på 😉

   Kram och tack för att du läser! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna