VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VILKEN AVSLUTNING!Annandag påsk var en helt fantastisk avslutning på fyra dagars påskledigt. Elion skulle sova hos mormor och morfar så vi ”tvingade” honom att vara med oss haha, oftast vill han leka med kompisar men jag försöker förklara att ibland vill ju vi vara med bara honom också. Speciellt om han ska iväg. Vi tog en långpromenad direkt efter frukost, köpte med oss plocksallad till lunch som vi åt i uterummet på baksidan och sen bara njöt vi i solen ute. I FYRA timmar höll vi oss i vår lilla oas till baksida. Vi har ett plank runt om hela baksidan som gör det ganska varmt om man säger så. Till och med jag tog av mig till BH och bytte om till shorts, det säger ganska mycket.28 grader i solen med en liiten snöfläck kvar i ett skugghörn ?


/hon som annars alltid fryserKommentarer


  1. Sandra 3 april, 2018 on 11:02 Svara

    Skönt att ha så varmt ☀️☀️
    Jag solade på altan (som ligger i lä) men det gick inte att ta bort vinterjackan. Så lite avundsjuk är jag allt, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna