VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÄTT GLITTER PÅ RESETILLVARON

Ska ni ut och resa i påsk? Vi ska åka iväg två veckor efter påsk och då kommer vi passa på att inviga våra nya ursnygga kabinväskor från Resväskor.se. Det kanske bästa med dom? Att de glittrar! Eller ja, det är väl rätt bra att de fungerar som reflexer också haha. Överlag är detta en resväska som är mycket lätt att tycka om 🙂

 

IMG_6482

Rosa, Champange och svart

 

IMG_6488IMG_6526

Den rosa är bara HELT fantastiskt fin. Om man kan vara kär i en kabinväska så är jag det 😉

 

IMG_6509

Kan ni inte se mig och Mange strosa runt med dessa två på flygplatsen i sommar när vi ska till Italien? I do! Epic crate reflex är godkänd som handbagage hos SAS, Lufthansa, British Airways, Norwegian, EasyJet och Ryanair.

 

IMG_6518 IMG_6528

Det jag värdesätter i en kabinväska eller resväska överlag är att handtaget är lätt och skönt att hålla i, att det går att reglera smidigt och att hjulen på väskan är lättkörda. Denna väskan får full pott!

 

IMG_6534

Reflexfunktion är kan nog antas vara en säkerthetsgrej lite utöver det vanliga för en resväska skulle jag tro, men något man ändå kan förvänta sig tycker jag är ett kodlås. Utöver alla bra produktegenskaper jag redan har nämnt så rymmer väskan 40 liter, väger bara 2,6 kg och har 5 års garanti.

 

IMG_6504

Så är du i behov av en ny kabinväska inför resor framöver, eller varför inte letar present till en restokig familjemedlem, tycker jag du ska kolla in resväskor.se.

 

(Inlägget är i samarbete med Resväskor.se)


Kommentarer


 1. Hanna 29 mars, 2018 on 18:52 Svara

  Vilka snygga resväskor! Jag gillar särskilt den rosa.

  • Evelina 1 april, 2018 on 11:00 Svara

   Ja den är den finaste resväska jag nånsin sett haha 😉

 2. JUNITJEJ 30 mars, 2018 on 19:11 Svara

  Vilka snygga väskor!

  • Evelina 1 april, 2018 on 11:00 Svara

   Eller hur!! 🙂

 3. Sofia 31 mars, 2018 on 21:40 Svara

  Men åh så fina!! Jag som spenderar 3-4 månader per år utomlands har avverkat några väskor vid det här laget ? Lite för dyra var de för mig dock. Synd, för de såg fantastiska ut. Jag införskaffade just den här från rusta. Mycket snygg för sitt pris! ??
  https://www.rusta.com/se/kabinvaska-regent-p552515140105.aspx

  • Evelina 1 april, 2018 on 10:59 Svara

   Du får önska dig i present 🙂 Även om att resa är roligt i sig, så blir det ÄNNU roligare nu haha…
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna