VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PAMPIGT MED PAVILJONG

Inlägget är i samarbete med chilli.se


Åh, ni ska bara veta hur pampigt det kommer att bli ute vid vår lilla stuga när allt är färdigt. Det känns ibland trist att det tar sån tid, men samtidigt är detta ett projekt som ska byggas och färdigställas utan lån. Och med det sagt känns det toppen att det ändå har gått sakta men säkert framåt även i den period av vårt liv då vi kommer ha mindre pengar, när vi varit föräldralediga och jag student.


I helgen så visualiserade vi i alla fall hur stor altan vi kommer bygga runt stugan, mot sjön. Den kommer bli enorm och vara i vinkel för att maxa sjöutsikten. När vi sen kom hem och gjorde en kalkyl över alla kostnader insåg vi dock att den där altanen är väldigt långt bort, eftersom prio ett såklart är stugan och sen kommer att göra i ordning en trädgård. Vilket blir en stor utgift och mitt i allt det kommer förmodligen utbygge och renoveringen av vårt radhus. Men, drömma bör man och det gör vi en hel del längs vägen haha. Jag skulle vilja ha en paviljong på den enorma altanen vi en dag kommer ha, för att kunna få skugga de varmaste dagarna, eller sitta ute trots sommarregn.


Den här liksom, det hade verkligen blivit pampigt!. Mange pratar uterum men jag tänker att paviljong är bättre och mer anpassningsbart. Den kan stå på en del av altanen där man har matbord och stolar eller andra utemöbler, men den kan också flyttas ut på gräsmattan om man vill sitta och äta med gräset under fötterna.


Fler paviljonger finns såklart hos Chilli i deras webshop. Med koden HAPPY7 får du just nu 7 % rabatt till och med 4 april. Skynda fynda på Chillis påskrea! Jag håller själv på att övertala Mange till ett nytt soffbord med tanke på att vår karatekid har totalförstört vårt nuvarande… 😉


 Vi hade Chilli i fysisk butik här i stan tidigare och det är en affär jag saknar riktigt mycket. De har såå mycket fint! Men att kunna beställa på nätet har sina fördelar också och på ett sätt kan det göra så man får en bättre överblick av hela sortimentet också 🙂Kommentarer


 1. Sandra 27 mars, 2018 on 21:40 Svara

  Jag gillar också paviljonger, de ger en så mysig och ombonad känsla. Det är härligt med drömmar och mål men jag tycker det är svårt att inte ha bråttom, helst vill jag att allt ska hända på en gång 🙂

  /Sandra http://kojatillslott.se

  • Evelina 28 mars, 2018 on 07:21 Svara

   Ja visst gör det!? 🙂
   Hahah det där låter som mig! Vi får träna på att skynda långsamt.
   Kram

 2. Martina 28 mars, 2018 on 14:57 Svara

  Jag hade valt inglasat å fixar med gardiner istället för att få myskänslan… paviljong är mysigt men ”mycket” jobb å ska den stå stadigt måste ni nog ändå skruva fast den i altangolvet… det gjorde vi med vår lilla!
  Duken blir rätt smutsig efter en sommar uppe å de är inte så lätta att tvätta… vi har lagt våran i blöt i badkaret med diverse rengörande meddelande å sen försiktigt skrubbat på de tuffaste fläckarna!

  • Evelina 28 mars, 2018 on 20:56 Svara

   Hm ja det kan jag iofs tänka mig, att det blir lite meck med att hålla tyget fräscht? Tack för dina funderingar 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna