VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

APRILSKÄMT?

Haha detta kan (tyvärr) vara såå jag ?

Har ni en bra tisdag? Här vaknade vi upp till ett vinterlandskap IGEN. Nästan så man anade att det var första april och ett aprilskämt. Jag håller på att längta ihjäl mig efter vår! Cykelutflykter, picknickar och annat för mig vårrelaterat. Jag är ute på vägarna nu i eftermiddag för ännu ett hembesök. Ett hembesök som ska bli väldigt spännande pga. orsaker jag tyvärr inte kan skriva något om pga tystnadsplikt. Vi hörs lite senare helt enkelt!


Kommentarer


 1. Sandra 27 mars, 2018 on 12:18 Svara

  Jag vill också börja cykla snart, men gissar på att det lär vara möjligt i mitten på maj kanske. Vi har otroligt mycket snö här, och det fortsätter snöa så gott som varje dag. Nätterna är runt minus 12–15 och dagarna omkring -5 så det kommer dröja länge än. Såg i lokaltidningen att en del vårtecken som brukar dyka upp här där jag bor i slutet på april får vi vänta med tills i juni. Jag blir inte förvånad.

  Hoppas du har en bra dag ute på praktiken. Kram

  • Evelina 28 mars, 2018 on 07:23 Svara

   Åhhh men åh! Hoppas våren är närmre än du tror 🙂 Vi har fått snödroppar och krokusar i trädgården trots återkommande snö, så förlora inte hoppet om det 😉
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna