VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖDELSEDAGSFREDAG!

Jag ska erkänna att jag inte var jättepepp på att gå upp och fira Aston idag, han har sovit riktigt krasst hela veckan så jag kände mig otroligt sliten i morse och lite sur pga sömnbrist. Det var såklart mest att gå upp klockan 06 som inte kändes speciellt härligt. Och de tankarna försvann så fort vi hade gått upp, det ÄR ju svårt att stå emot en sprudlande glad liten tvååring hehe. Två ÅR fyller han alltså idag och jag är så otroligt glad och tacksam för den lille skitungen (sagt med glimten i ögat för han är verkligen en liten busunge) som för alltid kommer vara vårt livs överraskning.img_8725.jpgimg_8726.jpg

Efter vällingen när även Idun hade vaknat till lite (de äter båda välling fortfarande både på morgon och kväll) blev det en inte speciellt nyttig frukost. Aston och godis = sant så att ge honom några godisbitar dagen till ära kändes ändå helt ok. Sen åt dom jordgubbarna, munkarna köpte jag mest för att Elion sa att vi kunde äta det när dom små fyller år, men han var ju inte ens hemma i morse haha. Ikväll ska han sova extra här så att vi kan fira lilla bubben allihop.Älskade älskling. Den sista bilden är Aston i ett nötskal. Han är till 99% sprudlande glad och med bus i ögonen. Känns faktiskt lite ofattbart att han är 2 år nu…

 

 

För några dagar har vi alltså två 2-åringar här hemma!

 

Det blir en riktig kalashelg och däremellan hinner jag och Mange få ett barfritt dygn. När man inte har sovit mer än kanske 3 hela nätter på typ 1,5 år (och då menar jag 6 timmar i sträck max) är sömn det första jag tänker på. Alltså hur lyxigt att få sova ostört HEMMA!? Vi får fundera på vad vi mer ska hitta på. Jag är som alltid sugen på biomys men min kära man uppskattar det ju inte lika mycket som jag… God mat och tid för varandra blir det hur som på något sätt 🙂

 


Kommentarer


 1. Sandra 9 mars, 2018 on 14:53 Svara

  Har Aston hunnit bli två år redan?? Oj, tiden försvinner verkligen bara! Han ser verkligen ut att vara full av bus 🙂
  Tänk att jag har följt dig sedan innan du fick Elion och ”varit med” sedan långt innan ditt första bröllop med F. Det känns som jag känner dig fast du inte har någon aning om vem jag är 🙂
  Hoppas ni får en härligt helg och får sova ut ordentligt.
  /Sandra http://kojatillslott.se

  • Evelina 9 mars, 2018 on 22:38 Svara

   Ja det går lite för snabbt ?❤️❤️❤️?
   Bästa helgen till dig också! ?

 2. Hanna 10 mars, 2018 on 17:15 Svara

  Åh, vilken liten goding. Grattis på födelsedagen! <3

 3. Johanna 11 mars, 2018 on 23:30 Svara

  Grattis till födelsedagsbarnen! Har själv en dotter som är född på samma dag som Idun och fick en son igår 🙂 Roligt sammanträffande!

  • Evelina 14 mars, 2018 on 21:25 Svara

   Åhh vad mysigt! Grattis till er alla, underbart att ha blivit fler i familjen 🙂 ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna