VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IT GOES ON…

Varför bara ha en sjukdom i huset när man kan ha två? Jag hade ju feber och ont i kroppen i helgen, och i eftermiddag fick även Aston feber. Han sa även att han har ont i örat men det verkade lugna ner sig. Så om vi ska gå laget runt med allt kan man ju snabbt räkna ut att vi inte riktigt är färdiga med sjukstuga ännu… Blä!


Försökte njuta av en promenad innan idag men det var svårt. Solen sken men det var så F R U K T A N S V Ä R T kallt. -8 but feels like -17 stod det. Och vilken blåst. Hade ingen känsel i ansiktet efter att ha gått i riktningen med motvind. Känns som att det inte är speciellt mycket som går bra just nu om jag ska vara ärlig? Köpte två trisslotter innan för jag tänkte att det kanske är just nu man tror att man ska ha otur i spel men inte har det? Fast det hade jag. Mensvärk from hell också och tillhörande illamående på det (hoppas verkligen att det är det illamåendet…). Tror jag går och lägger mig snart för att i alla fall bättra på chanserna att vara pigg imorgon. Mange somnade i Iduns säng vid nattning och jag vågar nästan inte väcka honom. Han var uppe och fixade med spyan inatt och sov sen inne hos henne på en madrass på golvet, trots att han kör hemifrån vid 06. Superdad. Och Fredrik är en annan superdad, som har vabbat med Elion både igår och idag trots att jag sa att han kan vara här.img_8412

Kvällstips till er! Du får 600 kr rabatt i Hexter & Baines stora vinterrea när du anger koden Vinter600. Men skynda, koden gäller från 17.00 idag tisdag och i 48 timmar! Mina favoritklockor som jag tipsat om ofta i samarbeten med Hexter & Baines är modellerna Newport och Cornwall.


Heja er andra i sjukstugorna, vi var visst många som upplever vabruari…
Kommentarer


 1. jessica 28 februari, 2018 on 08:45 Svara

  Åh nej! Vi har också en period där allt som kan gå fel gör det. Alla är sjuka, katten blev biten och fick opereras, tappade min mobil i golvet så den sprack, vår stora pojk klämde fingret i dörren på skolan… Haha, jösses!
  Nu ser vi fram emot en lugn period. Krya på er!

 2. Sandra 28 februari, 2018 on 09:30 Svara

  Mhm, 7:e dagen med feber här hemma nu. Jag är så uttråkad så jag inte vet var jag ska bli av men samtidigt orkar jag inte göra någonting… Hoppas ni snart mår bättre och att det slipper gå laget runt… 🙂

 3. Jossan 28 februari, 2018 on 09:46 Svara

  Min dotter är inne på sjätte dagen med feber över 39… sååååå segt! Hoppas ni kryar på er!

 4. A 28 februari, 2018 on 19:15 Svara

  Alltså peppar, peppar. Ingen sjukdom här trots att jag tycker alla runtomkring, på jobb, skola osv är eller har varit sjuka. Sovit med min kära dejt när han var superrisig förra veckan men jag blev inte sjuk. Otroligt! Tacksam att vi hittills sluppit flunsa eller kräkorna.
  Kram till er❤️

  • Evelina 3 mars, 2018 on 10:57 Svara

   Håller tummarna att ni slipper sjukstuga!! <3
   Mysigt med dejt 😉 🙂
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna