VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TISDAGSDEJT!

Har inget annat ord än underbart vad gäller att ha barnvakt och dejt mitt i veckan. Jag älskar mina svärföräldrar så himla mycket och är tacksam för att de förstår att vi behöver partid för att ladda batterierna i småbarnslunket. Att ha barnvakt en vardagskväll i veckan var svärmors förslag men inget jag själv skulle föreslå. Man vill ju inte vara i vägen eller kräva för mycket. Att det ska komma från barnvakterna själva, för att de vill ha en relation med barnen är ju drömmen. De har sagt en vardagskväll i veckan så länge de är i Sverige, men jag är mer än nöjd om det blir en vardagskväll i månaden haha. Jag tror att svärmor om någon förstår hur viktigt det är att få tid tillsammans utan barnen, för hon och svärfar skilde sig faktiskt när Mange var 6 år tror jag det var. Sen levde de isär ett par år men hittade tillbaka till varandra och är nu gifta igen sedan länge! Även om man har starka känslor och ett liv tillsammans kan man glida ifrån varandra om man inte ”jobbar” för sin relation. Tror jag. Eller jag vet ju det.
 
Så vad gjorde vi? Vi valde att gå överallt (det blev totalt en mil), äta hamburgare och dricka ett glas vin på Bada bing och strosa runt på köpcentret och IKEA på hemvägen. Och såklart skratta massor och hålla hand mest hela tiden.

 

 

Världens bästa M ♡

 
 

 

Premiär på Bada bing för oss båda! Jag testade Juristen, helt ok. Sällskapet och vinet var det bästa!

 
 

 

Det var typ bara vi där först (vi kom ca 18) men när vi gick någon timme senare var det nästan fullt. Hit går vi definitivt fler gånger.

 
 

 

Glad tjej hej!

 
 

 

By your side, hand i hand ♡♡♡

 

Vi drömde oss bort var vi vill resa i världen tillsammans, vad vi ska hitta på vid kommande dejter, vad vi ska göra i huset vs stugan. Lite barnprat också men det är svårt att låta bli för vi är ju galet stolta över det vi har åstadkommit tillsammans. Vi sa att det känns konstigt att lite vara över på ”den andra sidan” med ”större” barn. Om några år har vi inte längre vagnar, vällingflaskor eller skötväska. Det har faktiskt inte funnits med i tankarna att det kommer en tid efter det (har väl känts så avlägset antar jag och kanske extra mycket eftersom den första bebistiden inte slutade innan nästa startade?), men det gör det ju haha. Och även om jag älskar bebismys och de åldrarna alla tre barnen är i nu, så tycker jag samtidigt att det bara blir roligare hela tiden. För att inte säga enklare och smidigare, typ med resor och barnvakter etc.

 


Kommentarer


 1. linn 31 januari, 2018 on 12:40 Svara

  Så himla härligt med dejt! Fantastiskt med svärföräldrar i stan och som dessutom prioriterar barnbarnen så <3
  Undrar dock varför man inte ser bilderna i din blogg? Använder safari och inte sett dom på länge.
  Kramar

  • Evelina 31 januari, 2018 on 18:19 Svara

   Ja de är underbara!
   Hmm vet inte men har skickat vidare till Allt för föräldrar… är det från både dator och telefon? Har du uppdaterat telefonen och appen? Har du märkt samma fel på andra sidor?

   Kram och tack för att du sa till ❤️

   • linn 1 februari, 2018 on 20:07 Svara

    Nu testade jag safari i mobilen och då funkade det visst, jippi! Så måste vara något med versionen i datorn då. Vad mycket roligare det blev att läsa bloggen nu 🙂

    • Evelina 1 februari, 2018 on 20:11 Svara

     Haha men ååååhhh förstår det!
     Men konstigt att det inte funkar i datorn!? Kanske det behövs en uppdatering där med??
     Kram och tack för att du testade! <3

 2. Linda 31 januari, 2018 on 12:44 Svara

  SÅ mysigt inlägg! Och stor eloge till dina svärföräldrar. Och till er som faktiskt anstränger er för att ha dejter med varandra. Det måste vi bli mycket bättre på. Fast vi har bara en liten plutt hittills på sju månader. ❤️

  • Evelina 31 januari, 2018 on 18:18 Svara

   Ja det är viktigt! Man vill ju finnas kvar som kärlekspar även när barnen är stora ☺️
   Det kommer när ni är redo!! Men bra att vara medveten om att det behövs tror jag. Man får aldrig ta sin partner för given. Kram ❤️

 3. Anne 31 januari, 2018 on 15:14 Svara

  Börjar nästan gråta när jag läser det här inlägget, jag vet hur viktigt det är med partid/egentid och jag unnar er det så otroligt mycket. Du är typ den finaste människan jag vet, och ändå ”känner” jag dig bara via din blogg. Men jag har läst den sedan innan du gifte dig med F, så det är några år nu. Hur som helst. Jag är samtidigt ledsen för min egen skull då jag och min sambo inte har någon i vårt liv som kan vakta barnen. Farmor kan vakta ena barnet, men inte båda samtidigt. Så egentid finns inte för oss, och det tär så otroligt mycket på förhållandet men framför allt på oss som människor. Särskilt på mig som är hemma med barnen på heltid (får snart tredje barnet på mindre än tre år), medan pappan driver eget företag och jobbar nästan dygnet runt. Det som gör mig mest ledsen över hela situationen är att dom som brukade finnas där inte längre finns där, jag har så många gånger fått höra från min egen familj att jag är en dålig mamma/att vi är dåliga föräldrar. Vilket jag VET att vi inte är, men vi är otroligt TRÖTTA eftersom jag/vi inte har möjlighet till egentid. Ja, jag känner mig helt enkelt otroligt tom. Har klippt kontakten med hela min familj pga detta.

  • Evelina 31 januari, 2018 on 18:16 Svara

   Åh men finaste du! För det första TACK för din kärlek ❤️❤️❤️
   För det andra – var bor ni?! Skulle gärna ställa upp som barnvakt om det vore möjligt ☺️?
   Kan farmor inte vakta båda pga ålder? Isf betyder det att det kommer när de är större?
   SJÄLVKLART är ni inte dåliga föräldrar, vem säger så till sitt barn? Usch blir så arg på föräldrar som ska lägga sig i men inte kan hjälpa till då om de märker att det skulle behövas.
   Försök att inte ta åt dig och tänk på att du/ni gör ert bästa. Och att det kommer bli lättare med barnvakt! Kanske ni kan hitta på dejter i hemmet när de små sover? Skämma bort varandra med massager och lite finare middagar emellanåt. Dricka cola i vinglas, tända ljus etc. Lyxa till det där ”tråkiga” hemmet och vardagslunken.
   Sen behöver DU komma ut från hemmet och få egentid, kanske du kan be din man ta lite större lass ett tag hemma så du kan få chans att lada batterierna? Jag var ärlig med att jag mådde skit i våras för M och efter det tog han i princip alla uppvak på nätterna (och gör fortfarande). Inte bara har det gjort mig piggare och gladare nu, det stärker OSS eftersom jag känner att vi är ett team. Kommunikation är verkligen a och o, så försök prata er igenom den jobbiga perioden som är nu. Det tycker jag brukar hjälpa, att faktiskt säga problemet högt och liksom bli två om det ❤️❤️❤️
   Massa kramar!

 4. Anne 1 februari, 2018 on 09:02 Svara

  Men åh, hur underbar är du.. ? Att ha er som barnvakt hade varit en dröm, skulle kännas så tryggt! ❤ Bor ca 100 mil bort.. Ringer när vi är framme!!

  Skämt o sido. Tack snälla för dina ord, att du alltid tar dig tiden och säger precis det man behöver få höra.. Du är en ängel sänd från ovan tror jag.

  Ja, åldern är knepig nu – storasyster är 2,5 år och lillasyster är 1 år (stoppar allt i munnen), och så har vi ju en till som snart är här.. så det kommer ju lätta i framtiden, med möjlighet till barnvakt. ❤

  Tänk att få höra dom orden från någon man aldrig ens träffat kan trösta så mycket, att vi faktiskt gör vårt bästa. För det gör vi verkligen, ALLTID.

  Tack snälla för tips och råd och alla snälla ord. Jag tar till mig allt och är så tacksam ? KRAM!

  • Evelina 1 februari, 2018 on 20:23 Svara

   Jag menar det verkligen!! ❤
   Vet hur mycket det betyder att någon erbjuder sig att vara med ens barn för att man ska få egentid som par och jag skulle mer än gärna hjälpa till om jag kunde då.
   Jag blir väldigt ledsen för din skull att du får höra sånt från din familj, självklart gör man sitt bästa och det borde alla utgå från. Och även om man tycker att det inte är på sättet man själv skulle gjort på, måste man lita på att man aldrig kan veta vad som är bäst för en annan familj. Det vet bara familjen i fråga. Alla sätt är bra utom de dåliga 😉
   Vilket superjobb ni gör alltså, allra mest DU som bär tre barn på så kort tid. Lova att du försöker ta dig tid för bara dig emellanåt och använder mannen till ”barnvakt” 😉 Jag vet hur det känns att glömma bort sig själv och trots att man känner sig rikast och lyckligast i världen ändå vara… tom. Du är mamma JA men lova att tänka på dig själv också och prioritera egentid. När DU är glad känns allt annat också lättare. Så börja med att unna dig själv sånt du känner ger energi så kommer det andra med tiden. Promise <3 Nu vet jag ju inte ens om du känner igen dessa känslor som jag kände, ignorera det här sista då bara haha <3
   Massa styrkekramar
   P.S Väntar på ditt samtal 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna