VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PREMIÄR FÖR BARNVAKT-MITT-I-VECKAN

Morgonseminarium och lunchshopping startade min dag. Lämnade barnen strax efter halv åtta så jag hann inte öppna upp datorn ens en snabbis. Undrar om jag hinner med bloggen när jag börjar jobba heltid sen? Känns knappt som jag gör det nu men det man vill hittar man ju tid till förstås 🙂

 

Blev lite kär i den här väskan på Lindex men hade velat se den i svart. Får spana vidare efter något liknande, i svart. Jag vill ha en mellanstor väska som har både korta handtag och en lång rem.

 

 

På H&M fyndade jag två myströjor med det lilla extra. En silverglittrig och en med glittrig text. SÅ jag båda två, när de är diskreta men ändå inte. De hade tag 3 betala för 2 på alla reavaror så för dessa två och ett sminkfodral (som jag ska ha som pennfodral) betalade jag ynka 100 kr (tröjorna kostade 50 kr/st).

 

Idag är det premiär för svärföräldrarnas mitt-i-veckan-barnvaktande! De sa någon gång innan jul att de vill börja vara barnvakt någon kväll i veckan så vi kan komma iväg och göra vad vi vill. Träna, gå på bio eller äta ute. Alltså det måste vara det BÄSTA erbjudandet jag NÅGONSIN fått! Den tiden kommer vara guldtid. Blir alldeles rörd av att de anstränger sig så, anledningen till att det är mitt i veckan är för att de sällan är hemma på helgerna. Och anledningen att det inte blivit av förrän nu är pga svärmors hälsa och att hon dessutom varit i Spanien en sväng. Farfar vill inte vara ensam barnvakt, han är rädd för blöjor som behöver bytas hahah…

 
 


Kommentarer


 1. Jessica 31 januari, 2018 on 12:56 Svara

  Wow, väskan! ?

  • Evelina 31 januari, 2018 on 18:16 Svara

   I know ?

 2. Emelie 31 januari, 2018 on 16:47 Svara

  Älskar väskan! Men hittade inte på deras hemsida 🙁 Vet du pris? 🙂

  • Evelina 31 januari, 2018 on 18:08 Svara

   Hmm tror 499 men är inte säker ? den är nog på gång på hemsidan ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna