VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I ♡ TOFSÖRHÄNGEN

Är det någon accessoar jag älskar, så är det örhängen. Utan örhängen känner jag mig nästan lite naken faktiskt. Hur gamla var ni när ni tog hål i öronen? Jag var 4 år. Fick göra det för att min storasyster på 7 år gjorde det och jag också ville. Kan tänka mig att det inte gick att övertala mig till något annat, jag har visst alltid varit extremt bestämd och envis hehe. Elion ville ha hål i öronen för något år sen, vet faktiskt inte om han vill det fortfarande. För mig hade han fått göra det, men hans pappa sa nej så då blev det inga hål för hans del.

Men tillbaka till örhängen, är det något jag tycker är riktigt snyggt så är det örhängen med tofsar. Stora örhängen tycker jag om överlag. Det är fint att piffa upp en enkel outfit med!

Dessa från H&M beställde jag precis

Och i svart!

P.S Du får fri frakt med koden 2018.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna